Mit árul el a pasidról az, hogyan csókol?

getty images
Joy.hu

Egy csók annyi dolgot jelenthet, hiszen rengeteg fajátja létezik. És minden csók elárul valamit annak az érzéseiről, akitől kapod.

Olvasd el ezt is!
Ez bizony szerelem! Édes sztárpárok az Oscar-gála vörös szőnyegén

9 csóktípus jelentését tárjuk fel most előtted!

1. A szájrapuszi

Annyira ártatlannak hangzik és a jelentése nagyjából annyi, hogy szeretnélek megcsókolni és később akár smárolni is veled, de még nem jutottunk el odáig.

2. A szupergyors szájrapuszi

„Nagyon kedvellek, de nem akarom, hogy az ágyadban kössek ki”. Ez is az önmegtartóztatásra utal, de kifejezi, ha szereti valaki.

3. A hosszú szájrapuszi

Nagyon érzéki, ugyanakkor önmegtartóztatásra is utalhat. Általában utána mindketten mosolyogva néztek egymásra. Ez a szájrapuszi felnőtt verziója, szóval a jelentése is hasonló.

4. Smárolás

Ez a csókok királya, pontosan emiatt jelenthet több dolgot is a fajtájától függően

  • Hagyományos:

Nyitott szájjal indul, aztán jön egy kis nyelvjáték, amitől szenvedélyessé válik a hangulat. Üzenete: le akarok fedküni veled.

  • Nyelvtangós smárolás

Elegáns balett - ideális esetben, mely akkor következik be, ha a nyelveké a főszerep. A nyelvek tekerednek és olykor-olykor megbökik egymást. Ennek egyik változata a gyíkcsók, mely során olyan, mint ha a nyelvek egymással harcolnának, csak döfködik egymást - ami valljuk be, elég kiábrándító.

  • „Megeszed a szám” smárolás

A csók során annyira nagyra nyitja a száját a párod, amekkorára csak tudja és bumm! már át is dugta a nyelvét a tiédbe, esetleg még a torkodig is leszaladt. Mit árul el a pasiról? Annyira szexinek gondolom magam, de valszeg rossz vagyok az ágyban.”

5. Harapás

Ez mindenképp a játékosság jele és azt is jelzi, a párod nyitott a keményebb dolgokra is az ágyban…

6. Szeretlek/Utállak

Egy hirtelen, szenvedélyes csók, általában nélkülöz bárminemű koreográfiát. Jelentése: „Annyira felhúzol, de biztos én is téged. Amikor haragszol, még jobban akarlak.”

7. Csukott szájas, erőteljes

Rengeteg klasszikus filmben láthatjuk, általában miután a férfi főhős megmenti a szakadó esőben a nőt és ezzel együtt eldönti, hogy őt választja. Gyakran szoros ölelkezés és jellemzi. „Majd én megmutatom neked, mi az igazi szerelem.”

8. A falnak dőlve

„Annyira akarlak” Általában spontán történik meg, de bárhol is legyetek, biztos, hogy minél hamarabb keresnetek kell egy üres szobát!

9. A régimódi

Ez az, amikor a férfi kicsit hátradönti a nőt, vagy épp megfogja az arcát. Annyira romantikus. Jelentése: „Édesem, csak a tiéd vagyok. Már nem kell sokat várni, hogy örökre összekössük életünket!”

Te melyikkel találkoztál már? :P