Nincs időd hajat mosni? Így lehet mégis csodás a frizurád!

Europress
Kata

Vesd be ezeket a trükköket és nyugodtan tolhatod még egy-két napig a hajmosást.

Mindenkivel előfordul, hogy már esedékes lenne a következő hajmosás, de sehogy nem tudja rávenni magát a dologra. Nos, ilyenkor sem kell kétségbe esni, mert vannak olyan trükkök és praktikák, melyektől hajad ilyenkor is gyönyörű lehet. Sőt, sokak szerint ilyenkor formázni is könnyebb, szóval vágjunk bele!

1. Hűtsd le magad

Ha edzés után vagy és nincs időd hajat mosni, akkor a legfontosabb, hogy hűtsd le a fejbőrödet. Ugyanis a mozgástól ez a terület is melegebb lehet az átlagosnál, amitől izzadni kezd, ettől pedig lapos és nedves lesz a frizurád is. Vegyél egy hűvösebb zuhanyt, fésüld át a hajadat és a hajszárító legalacsonyabb fokozatán fújd át, majd borzold össze kicsit. Olyan lesz, mint új korában.

2. Száraz sampon

A száraz sampon régi csodafegyver, ha kihagynál egy hajmosást. Vigyázz azonban, hogy ne vidd túlzásba a használatát, csak akkor vedd elő, ha már nincsen más megoldás. Kellően messziről fújj belőle a hajtövekre, majd fésüld át a hajad és meg is lesz a hatása. A megfelelő távolság azért fontos, hogy ne csomósodjon a töveknél.