Álom a valóságban – Sam Claflin

Kiss Adrienn, gyakornok jelölt

Hogy miért is imádják a nők a brit színészt? Nagyon egyszerű a válasz. Azért mert nemcsak remek színész, de egy igazi úriember, szerény és a humor számára nem új fogalom.

Kiss Adriennezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Az angliai Ipswichben született. Első szerepét 2010-ben kapta egy minisorozatban, és azóta is megállíthatatlan. Többek között szerepelt az Éhezők Viadalában, a Karib-tenger kalózai 4. részében. Főszerepet játszott az Ahol a szivárvány végetér romantikus filmben és legújabb sikerfilmje a Mielőtt megismertelek című dráma lett, amely csak tovább növelte rajongóinak számát.

Egy igazi álom férfi, a mosolyával, az emberszeretetével és hatalmas szívével együtt, de sajnálatos módon már foglalt. 2013-ban házasodott össze Laura Haddockkal és nemrég született meg első közös gyermekük, de még pár évvel később is nagyon nagy csodálattal beszél róla, ami nagyon megható.

Na de elég is legyen az életrajzából. A srác egy igazi főnyeremény. Szülei, (ahogy ő mondani vélte) a munkásosztályból származnak, és így már teljesen érthető, hogy miért is szerénykedik állandóan. Egy a Red magazine-nak adott interjúból még az is kiderült, hogy már kiskorában is sokat foglalkozott gyerekekkel az anyukája munkájának köszönhetően és még ez is csak felerősítette benne a vágyat, hogy gyermeke legyen. Hát nem édes?

Hatalmas szívénél, már csak a humora a nagyobb. Előszeretettel, tesz fel magáról vicces képeket, feleségével reppelős videókat vagy az Instagramján követhetitek őt bárhova, akár a vidámparkba vagy egy díjátadó gálára is. Claflin nagyon szeret "bohóckodni" amit a Mielőtt megismertelek forgatásán készült kép is remekül, bizonyít.
Sam állatbarát is, a kutyája Rosie a mindene, néha képet is láthatunk arról, ahogy együtt alszanak, vagy játszanak.

A rajongóit is mindennél jobban imádja, minden egyes rajongói levélre ő maga válaszol (persze az anyukája is ráparancsol néha, hogy végezze a dolgát ez ügyben). Legújabb filmjének sikere után, pedig dedikált példányokat "hagyott el" a buszon, a metrón, amelyhez egy kedves levelet is csatolt.

Ez már tényleg maga az álom. Van van ennek a srácnak hibája? Általában mindenkinek van valami hibája, de neki aztán tényleg lehetetlen, hogy bármiben selejtes legyen.

Aki elmondhatja magáról, hogy ismeri az nagyon szerencsés. Sam igazi jófiú, remélem, hogy példája eljut majd a többi jövőbeli színészhez is.