Antibiotikumot szedtél mostanában? Akkor erről se feledkezz meg!

Promóció

Hihetetlen! Lassan véget ér a tél! Narancsos naplemente fogad délután ötkor, nem a vaksötét! A rózsaszín szívekben úszó Valentin-nap is elmúlt… De mégsem tökéletes minden, mert intim zónád egyensúlya nem éppen a megfelelő…

Érthető, hiszen tél végén az immunrendszerünk is elfárad, fontos lenne pótolni az ásványi anyagokat és vitaminokat. Kevesebb időt töltöttünk a levegőn, és legtöbbször ilyenkor a hidegben mozogtunk a halványkékes jégvirágok között – kellett az energia és a nagykabát. A korcsolyázás a csodálatosan befagyott Balaton jegén, a forralt borozások és illatos masszázzsal spékelt wellness üdülések tarkították a zimankós hónapokat, ennek ellenére februárra-márciusra mégis hajlamosak vagyunk kimerülni, így aztán könnyebben meg is betegedhetünk.

A másik lehetőség, hogy már annyira unjuk a tollkabátot, a hótaposót, a vastag harisnyát és a kötött sapit – bármennyire divatosak is –, hogy kimerészkedünk lengébb, ámde csinos átmeneti kabátkában, melyeknek következménye lehet szintén egy kiadós megfázás.

A meghűléses tünetekre szedett antibiotikumuk kedvező hatásuk mellett megzavarhatják az intim egészség fenntartásában részt vevő "jó" baktériumokat is, ami kellemetlen tüneteket okozhat.Előbbiek közé tartoznak a lactobacillusok, melyeknek megfelelő aránya esetén a hüvely baktériumflórája, és a hüvely savas állapota optimális. A lactobacillusok hiánya miatt a tejsav termelés leáll. A tejsav termelés azért fontos, mert meg akadályozza annak a kórokozó mikroflórának a kialakulását, ami miatt felborul az intim egyensúly és megjelennek a bakteriális vaginózis tünetei: a hüvelyfolyás, égő érzés, viszketés.

Hogy minél hamarabb megszüntesd a kellemetlen tüneteket, és az életedből ne kelljen hosszabb időre kiiktatni a szívet-lelket melengető fantasztikus szexet, minden antibiotikum-kezelés után alkalmazz valamilyen hüvelyflóra egyensúlyát visszaállító készítményt. Az a legjobb megoldás, ha mindig tartasz otthon a fürdőszobai szekrénykében egy dobozzal, hogy adott esetben ne kelljen égő fájdalmakkal szaladni a patikába. Így gyorsan és egyszerűen gátat szabhatsz a kényelmetlenségnek.

Nekünk továbbra is a Vagilact-Q a kedvencünk, mert eredményes és gyors.

Köszönheti ezt 3 összetevőjének: lactobacillusnak, a tejsavnak és a fitoösztrogénnek.

VAGILACT-Q – várnak az önfeledt, szenvedélyes éjszakák!!!

A Vagilact-Q, elérhető a hazai gyógyszertárakban!

2017. március 1-től március 31-ig, akciós áron: 2855 Ft-ért elérhető a Vitalitáspont patikákban. A termékkel kapcsolatos bővebb információkért kattints a vagilact.hu weboldalra.
Az akcióban részt vevő patikákat keresd a vitalitaspont.hu/patikakereso/ oldalon. Az ajánlott maximált akciós fogyasztói ár alkalmazása esetén a termék egységára: 285.50 Ft/db. A gyártó által ajánlott, akciós időszakon kívüli eredeti ár: 3432 Ft

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!