Micsoda izgalmak! Nem mindennapi történet egy 147 éves menyasszonyi ruháról

Menyes Barbi

Több, mint kalandos útja volt egy esküvői ruhának, ami közel 150 évvel ezelőtt készült el.

Hihetetlen, micsoda élete lehet egy ruhadarabnak is! Az újdonsült angol feleség, Tess Newall esküvői ruhájának például rengeteg izgalomban volt része az utóbbi pár hónapban.

A ruhakölteményt még 147 évvel ezelőtt, 1870-ben készítette a lány üknagymamája, Tess pedig csak a felső részt turbózta fel egy kicsit, és ezt viselte esküvőjén, 2016-ban. A lagzi után tiszítóba került a holmi, ám nem sokkal később a ruhának nyoma veszett.

Olvasd el ezt is!
Káprázatos couture darabok, amik akár a nagy napon is tökéletesek lennének!

A cég ugyanis elkeverhette a papírokat, és minden jel arra utalt, hogy továbbküldték a darabot egy esküvői ruhákat forgalmazó helyre. Tess azonban vissza akarta kapni a családi ereklyét: a Facebookon kérte az emberek segítségét.

"...tudom, hogy a Földön sokkal nagyobb gondok és problémák is vannak, de nekem a világot jelenti ez a ruha, és egy nagyon fontos családi emléket is."

-

Írta posztjában a lány, ami napokon belül rengeteg lájkot és megosztást kapott. Nem csoda, ha hamarosan elő is került a ruhadarab: abban a házban, ahol a tisztító is működik, a házmester igen szemfüles volt, és állította, hogy a ruha még mindig ott van a helyszínen. Bár a cég ezzel nem értett egyet, ő volt olyan bátor, hogy a raktárban kutakodott, ott találta meg a földön, más holmik alatt a keresett esküvői ruhát.

Olvasd el ezt is!
Ennek a hírnek örülni fogsz, ha nem szeretnél vagyonokat költeni a menyasszonyi ruhádra

A ruhát Tess szülei is megnézték, akik szerint biztos, hogy ez az a holmi, az újdonsült feleség pedig a napokban kaphatja kézhez a menyasszonyi ruhát, amit gyakorlatilag az internet népe talált meg neki. Azért kellett eddig várnia, mert nem kevés papírmunkája volt a cégnek az elkeveredett esküvői ruhával.