Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legtutibb randi előtti szépségtippek

A legtutibb randi előtti szépségtippek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Dobjuk fel a szürke téli estéket, Drágáim!!! Mindegy, hogy a Tinder-harcosok vagytok, akik a tökéletes pár után kutatnak, vagy már megvan a fix pasi, egy randi akkor is randi, és szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Szóval itt az idő, hogy naprakésszé tegyük a beauty tudományotokat néhány hasznos tippel!

Az előkészítés…

Nem csak reggel és este, sminkelés előtt is irtó fontos a bőr előkészítése! Használjatok intenzív, jól hidratáló, de könnyű készítményeket, mielőtt nekiláttok az alapozásnak – például vizes hatású esszenciákat, mint a Lancôme Hydra Zen Beauty Essence, de persze rengeteg verzió létezik belőlük, sokan a koreai verziókra esküsznek, amik szintén szuperek. Ha van egy kis időtök, tegyetek fel egy hidratáló szövetmaszkot, és hangolódjatok a kedvenc romantikus filmetekkel az estére. És persze a test többi részét se hagyjátok ki a buliból! Egy kis testradír sosem árt, aztán testápolás, és míg a maszk kifejti a hatását, fessétek ki a körmöket. ;)

Kép

Egy falatnyi libidó

És mivel még tél van, igyatok egy forró italt, amiben van egy kis hangulatfokozó fűszer – gyömbér, fahéj, szerecsendió – amelyektől az egekbe szökik (vagy legalábbis megugrik) a libidó, és pezseg a vér. Ha egy kis édességre vágytok, a kakaó, a datolya, a füge, a banán és kiegészítőként a méz a tuti választás – és ezek ráadásul egészségesek is. Nasizzunk készülődés közben, én azt mondom, Drágáim!!!

Kép

A csábító kezek

Nincs annál vonzóbb, mintha szinte véletlenül – naná, hogy nem véletlenül – hozzáérsz a másikhoz ismerkedés közben. Gondoljatok csak Rachel trükkjére a Jóbarátokban! ;) És ha ápoltak azok a kis kacsók, akkor a hadművelet sikeressége máris jobban biztosított. Egy közvélemény-kutatásban megkérdezték a pasikat, hogy milyen körmöket preferálnak, és nagy többségük az oválisra formázott, vörösre, halvány rózsaszínre festett vagy természetesre szavazott. Ez persze csak érdekesség, nyilván úgy formázd és színezd, ahogy neked tetszik, de ha csak emiatt rohannál manikűröshöz, spórold meg az időt és inkább otthon fesd ki valami szexi kis színnel, ami passzol a ruhádhoz.

Kép

A csábító ajkak

Az egyik alapkellék a vörös rúzs – kb. ezerszer dögösebbnek fogod érezni magad, és ezen még az sem változtat, ha a hajad nincs top formában! ;) Ápold le előtte jól, hogy puhának és csábítónak tűnjenek (dörzsöld át egy kis olívaolaj és cukor keverékével, vagy kezeld ajakbalzsammal) – ne pedig aszalt szilvának. Most már jönnek a pinkes-lilás-magentás árnyalatok, de a piros-bordó mindig szexi, akár úgy is, ha csak belepötyögteted ujjbeggyel az ajkaidba, hogy egy kis pírt kapjanak.

Kép

És ha kipróbálnál valami újat, szuper tutorialok vannak a neten a koreai nők egyik kedvenc trendjére, az ombre ajkakra – kívül világosabb, belül pedig erősebb színek uralkodnak. Tavasszal szerintem nagyon csábítóak lesztek így is, nézzétek, milyen üde! ;)

Kép

A csillogó orcák

Egy kis aranyló csillogás melegséget visz a megjelenésedbe és ebbe a rémes téli időjárásba is... Szóval ne feledkezz meg a highlighterről, ha kész vagy a sminkeddel! Tehetsz az arccsontod felső ívére egy leheletnyit, a szemöldököd alatti részre, hogy kiemeld a szemöldökcsontot, a szemzugba, hogy kinyisd a tekinteted, az orrnyergedre, a Cupido-ívre, illetve a kulcscsontodra, ha a ruha megköveteli. Érettebb bőrre mindenképp a krémes verziót javaslom, és ha a Cupido-íved már nem is emelnéd ki, a többi részletet még hangsúlyozhatod. A fontos, hogy az összhatás maradjon természetes és üde! ;)

Kép

Ha a piros rúzs már megvan, jöhet egy piros ruha! ;) A kettő kombinációja valami elképesztően szexi! Ugyanezt a hatást válthatja ki a csipke, a tüll, a selyem vagy a csábító bársony is, ha még hűvösebb az idő – persze nem feltétlenül pirosban. A törtfehér vagy a púderrózsaszín ártatlanságot sugall, a sötétzöld energikus és titokzatos, a fekete és az arany elegáns. Szóval van választék, Édeseim, de tudjátok, a kevesebb néha több – legyen fókusza a szettnek, nem kell egyszerre villantani lábat és dekoltázst! ;)

Kép

Nem csak a dekoltázs, a nyak is lehet irtó szexi! Mutasd meg egy laza, szexi konttyal és egy csinos fülbevalóval vagy hátul lazán összetűzött, hullámos fürtökkel. A füstös szemekre is helyezheted a hangsúlyt, ha nem vagy nagy rúzsrajongó, amihez mindképp jár egy kis csillogó szemhéjpúder! ;) A Szalonban nagyon szeretjük a Karaja vízálló, lágy szemceruzáját – azért szuper, amit szerintem nem sok ceruza mondhat el magáról, hogy könnyű vele dolgozni, és ha feltetted, és megszáradt, fixálódott, akkor tényleg irtó sokáig fent marad. Nem csak randinapokon válik be amúgy: ha egy halványabb bézses árnyalatot teszel fel a szemhéjadra, majd kiemeled a felső ívet egy vastagabb, hangsúlyos csíkkal és kicsit eldolgozod ujjbeggyel a kontrasztot, hétköznapokon is beválik, főleg, ha sötét színű hajad van.

Kép

És végül a haj! Szerintem egy szexi este megérdemli a hullámokat és egy kis vadságot, és sokkal lazábbnak fogtok tőle tűnni. ;) Akármire is esküsztök – kúpvassal szép, sima hullámaitok lesznek, tépőzáras hajcsavarókkal kicsit ziláltabb, franciás hullámokat készíthettek (de még nedvesen fel lehet tenni és közben sminkelhettek vagy egy pakolást is feltehettek), és van, aki a csigákra esküszik (felcsavarni, lapos csigába rendezni és feltűzni a tincseket, majd így hagyni száradni), amitől pedig tengerparti hullámaitok lesznek. A végén a lakk kötelező, és ha kicsit elszabadultak a hajszálak, fújjatok egy kicsit a tenyeretekbe és simítsátok végig a makrancos hullámokat, és emelgessétek meg a végeket.

Kép

Et voilá, Drágáim!!! Még egy kis parfüm a levegőbe, forogjatok egyet az illatárban és indulhattok is - készen vagytok a randira, legyen szó Valentinról vagy csak egy átlagos estéről, amikor kimozdultok a párotokkal! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!