Csúnya sztori: Miközben Lady Gaga ex-vőlegénye ott szurkolt neki a Super Bowl-on, addig új szerelme a színpad mögött várta - FOTÓK

Kálmán Zsófi

De hát csak szüneteltek, nem?😭😭

Még mindig van miről beszélni Lady Gaga Super Bowl-os fellépése kapcsán. Először szédületes zuhanása járta be a világsajtót, majd az alakját kritizáló kommentek számítottak a top témának az interneten, ám a legfontosabb hír eddig senkinek sem tűnt fel:

Lady Gaga bepasizott!

Olvasd el ezt is!
Hogy lehet vége? Lady Gaga és Taylor Kinney legszerelmesebb pillanatai

És ezt nem is titkolja, olyannyira nem, hogy közös fotó is készült róla és új szerelméről a Super Bowl-on. Ebben pedig az a legszomorúbb, hogy az általunk is imádott hajdani vőlegény, Taylor Kinney - akivel egyébként arról volt szó, hogy csak szünetet tartanak - ott szurkolt álmai nőjének a lelátón.

Nos, a döntés úgy tűnik végleges, vagy talán, majd Gaga is előáll a jól ismert Ross-féle "De hát szakítottunk?" mentőszöveggel, mert ezeket a fotókat már nehéz lesz kimagyarázni.

És már azt is tudjuk, hogy ki ez a pasi. Az énekesnő új választottját Christian Carinonak, aki egyébként tehetségkutató ügynök, de szemmel láthatóan több van köztük szimpla munkakapcsolatnál. A Us Weekly már tényként kezeli szerelmüket, tegnap pedig Ryan Seacrest műsorának volt a vendége Gaga, ahol a nagy kérdés elől szépen kitért az anyaszörny:

Nem is tudom! Tudod, hogy nem beszélek a szerelmi életemről, Ryan! Teljesen elpirultam. És a piros most nem megy a ruhámhoz.

- mondta Gaga.

A cikk az InStyle.hu-n jelent meg először, ha tetszett, olvasd el a többi írásukat is!