Kitaláljátok, mi lesz a tavasz egyik legszuperebb trendje?

Lakatos Márk

Az, amelyik talán egyben a legkézenfekvőbb is – ezt Miranda Priestly is tudja. De hát a divat ilyen, folyton újragondolja a már megszokott és szeretett trendeket, és olyan formába önti, hogy ismét bele tudjunk szeretni. Idén tavasszal pedig egy nagyszerű dolog tér vissza a mindennapjaitokba – a virágminta.

Nem mondom, hogy a „nőies” virágminta, mert bár van egy nagyon erős feminin kisugárzása, nem ez az egyetlen arca – lehet bohókás, művészi, vagány, lányos vagy épp játékos is. Nézzünk is néhány ruhát a kifutókról, hogy megnézzük, mit álmodtak meg a legnagyobb tervezők!

Először jöjjenek a romantikus darabok, mert hát mégiscsak a tavasz a szerelem évszaka! Burkolózhatsz tetőtől talpig szirmokba, vagy párosíthatod szépséges pasztell darabokkal, szerintem mindkettőben elbűvölő leszel. ;) Az első, Carolina Herrera ruha szerintem érettebb hölgyeknek állna szuperül, a harmadik, Luisa Beccaria pedig egy jó kis tengerparti kiruccanáshoz lesz tökéletes nyáron – amíg hűvösebb van, bőrdzsekivel, farmerdzsekivel tudjátok hordani.

Carolina Herrera / Jasper Conran / Luisa Beccaria

Nézzünk néhány fiatalos, játékos, bájos szettet! Mindegy, hogy a kisebb vagy a nagyobb mintát szeretitek, idén tavasszal szerintem szinte minden verziót megtaláltok a boltokban. A grafikus és neonos részletek vagy a épp kivillanó has vagányságot kölcsönöznek a szettnek – és hát látjátok, a maxi szoknya, sokak kedvence még idén is hódít! ;)

Christopher Kane / Tory Burch / Jason Wu

Aztán itt vannak a vagányabbak, amik sötét színeket visznek a tavaszba – nekem talán a harmadik a kedvencem, a lágy esésű, szélben szálló Lanvin ruha, ami alá akár egy kis fekete kombinét is felkaphattok, ha nem vagytok ilyen merészek, mint a modell, és persze rá egy kis bőrdzsekit. És nézzétek, a fekete, a barna és virágminta milyen szuper kombináció lehet és cseppet sem nyomasztó! ;)

Alberta Ferretti / Anna Sui / Lanvin / Altuzarra

De elég is a kifutóból, nézzünk még tippeket, hogy az utcán hogy hordhatjátok a virágmintát! Visszatérnek a kis, organikus mintájú kabátkák és blézerek, amik egy fekete-fehér szettet is feldobhatnak, a kiegészítő választást pedig nagyon változatossá teszik, hiszen az ezernyi árnyalat ezernyi lehetőséget rejt. Lehet ez egy statement nyaklánc, egy vagány clutch vagy egy dizájnos szemüveg is! Aztán itt van a hímzett vagy felvarróval díszített farmerek trendje – hogy ez most egyenes vagy trapéz, azt rátok bízom. És ne feledkezzünk meg a csodás szoknyákról sem, hiszen a tavasz és a nyár a kivillanó csinos lábszárak ideje. Nézzétek ezeket a vibráló színeket, alig várom, hogy tavasz legyen! ;)

Az biztos, hogy ez egy nagyon szerethető trend volt korábban és szerintem idén is az lesz, mert hát ki ne imádná a virágokat! Figyeljétek már most az üzletek kínálatát a tavaszt várva, és próbáljátok minél több oldalát felfedezni akár egy kulcsdarabnak, mert ez az igazi kihívás! ;)