Elképesztő! Az Így jártam anyátokkal sztárja elárulta, mi az, amit tutuira nem vettél észre a sorozatban

Léderer Fruzsina

Cobie Smulders, a sorozat Robinja megsúgott egy érdekességet.

Cobie Smulders annyira szeretett szerepelni a How I met Your Mother, azaz Így jártam anyátokkal című sorozatban, hogy bármikor benne lenne abban, hogy forgassanak egy rövid folytatást neki. Azt nyilatkozta, minden lehetőséget kihasznál, hogy egykori színésztársaival találkozhasson.

Bár a show már három éve befejeződött, a vérbeli rajongók még mindig szövögetnek elméleteket. Az egyik olyan reális Cobie Smulders szerint, hogy ő is simán egyetért vele. Az egyik rajongói elmélet szerint az öt főszereplő hasonmásai igazából a szereplők titkos vágyait testesítik meg.

Azaz Leszbikus Robin, Bajszos Marshall, Dr. Stangel, Mexikói Pankrátor Ted és Sztriptízes Lily valójában azok, akik a szereplők titokban kicsit lenni szeretnének.

A leszbikus Robin az a fiús lány, akit Robin apukája szeretett volna nevelni lányából, és Robin egy kicsit lélekben szeretett volna olyan maradni. Mivel Marshallnak nem tud rendes, vastag bajsza nőni, titokban nagyon vágyik rá, hogy bajszos lehessen, Lily peidg azért vágyik arra, hogy sztriptíztáncosnő legyen, mert ideje nagy részében anyuka, és szeretné csajos, kicsit ribis oldalát is megmutatni. Ted macsó szeretne lenni, így az ő vágyait jelképezi a pankrátor, a termékenységi specialista Barney pedig... Nos, ő egész nap vaginákat nézegethet, és még fizetik is érte.

Na, ezzel az elmélettel vitatkozz, ha mersz!