Nina Dobrev szívhezszóló levelet írt a Vámpírnaplók rajongóinak

Izabella

Könnyes búcsút vett a fanoktól és a stábtól.

Leforgatta utolsó Vámpírnaplók jelenetét a sorozat egyik főszereplője, Nina Dobrev. A 28 éves színésznő Instagramra posztolt egy levelet, ami minden sorozatrajongónak szólt. Már egyszer elköszönt a sorozattól, mikor közel két éve kiírták, akkor még nem lehetett tudni, hogy visszatér. Most azonban tényleg véget ér a Vámpírnaplók sorozat, és Nina valóban búcsúzik.


Olyan, mintha tegnap lett volna, hogy elbúcsúztam. És azóta már két év eltelt. Ez most tényleg a végleges búcsúm, ugyanis ma forgattam le a legutolsó jelenetemet a Vámpírnaplókban. Az, hogy az évadzáró részbe visszatérhettem, rengeteg érzelmet hozott ki belőlem: nosztalgiát, szeretetet, örömkönnyeket és sima könnyeket. Erre a szép lezárásra volt mindenkinek szüksége, nekem is. Nem is leheték boldogabb, hogy hazatérhettem a tévés családomhoz és barátaimhoz.
Szerintem a rajongók is örülni fognak a show befejezésének, mikor hamarosan megnézik. Mindenkinek a szívem mélyéről köszönöm a támogatást, szeretetet, szenvedélyt. A rajongóim segítettek engem a lenyűgöző és szép utamon.
Ahogy ennek az utolsó fejezetnek vége van, várjuk a következő kalandunkat, új útjainkra indulunk. A sorozat forgatása alatt nőttem fel, és mindenkinek nagyon hálás vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Mind egy nagy puzzle darabjai vagyunk, ahhoz, hogy a kép teljes legyen, mind kellettünk hozzá. Köszönöm mindenkinek a kemény munkát, barátságot és szeretetet. Úgy megérintettétek a szívemet, ahogy el sem tudjátok képzelni.

- írta.
Olvasd el ezt is!
A kulisszák mögött: Kikerült egy izgi fotó a Vámpírnaplók forgatásáról

Nagyon szép levél!