Ezeket a sminktrükköket mindenképp sajátítsd el 2017-ben!

Europress
Kata

Ha eddig még nem tetted, itt az ideje elkezdeni!

Az interneten számos szépségtrükköt találni, melyek közül egyesek tényleg működnek, másoknak pedig vagy semmi értelme, vagy még rontanak is a helyzeten. Mi most olyanokat gyűjtöttünk össze, melyek valóban hasznosak, ezért érdemes elsajátítanod őket!

1. Viselj póthajat úgy, mint a profik

Egyáltalán nem szégyen a paróka, sőt! Kedvenc beauty bloggereid is gyakran használják, hiszen máshogy nem váltogathatnák úgy a frizurájukat, vagy a hajszínüket, és így kevesebb kért is tesznek eredeti hajukban. Keress egy olyan verziót, ami a választéknál minél természetesebb, és amivel új stílust tudsz kipróbálni, akár extrém színekkel!

2. Homokzsák technika a tartós sminkért

Ennek a technológiának a lényege az, hogy amint a homokzsákok a vizet, úgy akadályozza meg a rúzs vagy a szemfesték túlfolyását, maszatolódását. Ehhez vedd a kedvenc átlátszó púdered és szépen egy szivaccsal vidd fel a kérdéses területek köré. Ezzel sokkal tartósabbá teheted a sminkedet.

3. Ombre ajkak

Tavaly jött be a divatba az ombre ajakfestés, és még mindig tartja magát, szóval nem árt megtanulni. Először egy sötétebb árnyalatú ajakceruzával és rúzzsal fesd meg az ajkaid szélét, majd befelé emeld ki a területet világosabb árnyalattal. Ha ez kész, finoman ecsettel vagy az ujjaiddal dolgozd össze a két árnyalatot, bentről kifelé, hogy ne váljanak el élesen.