Lakatos Márkot szokatlan baleset érte forgatás közben

Facebook/Lakatos Márk
Noémi

Lakatos Márknak bizony vannak fóbiái, ezekre pedig fény derült: a népszerű stylist nemrég elárulta, mitől is retteg úgy igazán...

Lakatos Márk mindig is irtózott a kígyóktól, gyerekkorában visszatérő rémálmok is gyötörték emiatt. A VIASAT3 para-karaokeja, a Sikítófrász forgatásán is meggyűlt a baja egy hüllővel, épp az egyik összekötő szöveg felvételéhez vette a kezébe a pitont, amikor az megharapta. Még belegondolni is rémes, ugye?

Olvasd el ezt is!
10 “vicces” dolog, amitől legbelül mindig is rettegtünk, de sosem ismernénk be

"Gyerekkoromban volt egy visszatérő rémálmom, amiben egy kígyóval teli mozgó fövenyen, amiben hemzsegtek a kígyók, kellett menekülnöm és nagyon-nagyon félelmetes volt. Ez sokszor visszatért, úgyhogy nagyon sokáig nekem ez problémát jelentett” - fejtette ki Márk.

Márk és persze az egész stáb hirtelen nagyon megijedt, amikor felé kapott a kígyó és megharapta az ujját.

Forgatás közben mart meg az óriási kígyó. Aznap volt egy kedvenc kis fehér patkányom, aki sokat ült a vállamon. Valószínűleg a kígyó megérezte a patkányszagot a kezemen és ösztönösen utánam kapott. Nem is foglalkoztam a dologgal, mondtam tovább a szöveget, és egyszer csak azt láttam, hogy az egész stáb kezd elfehéredni. Ránéztem az ujjamra, és láttam rajta, hogy két ponton folyik belőle a vér” - mesélte a műsorvezető.

Nem mérges kígyó, hanem óriáskígyó volt, de ezt az ember nem tudja akkor, meg én eleve rettegek a kígyóktól. Borzalmas élmény volt, de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle” - tette hozzá Lakatos Márk.