Új trend az Instán: Szőrös hónaljakkal sokkolnak a nők - Jó cél érdekében teszik

Izabella

Mindig meglepik a világot az internetezők.

Bella Thorne is megvillantotta már a hónalj szőrzetét, ráadásul a vörös szőnyegen, hát miért ne tehetnék mások is? Az ausztráloktól indult el egy új divathullám, amelynek a lényege, hogy a nők töltsenek fel a közösségi oldalakra olyan képet, amelyen jól láthatóan nem borotválták le a hónaljukat, lábukat már jó ideje. A netes challenge a Get Hairy February nevet kapta, ezt a hashtaget használják a fotókat megosztó nők.

A kampány lényege, hogy a csatlakozó nők elhintsék a világban, hogy nagyon fontos mindenkinek elfogadnia a testét olyannak, amilyen, emellett pedig felhívják a figyelmet a nők elleni erőszakra, és ennek megelőzésének fontosságára.

Olvasd el ezt is!
Szőrös hónaljat villantott a vörös szőnyegen a színésznő (és nem véletlenül) - FOTÓK

A nők ellen rengeteg erőszakos bűncselekményt követnek el, és ennek megelőzésére gyűjtenek pénzt a kampányba beszálló nők úgy, hogy egy hónapig nem vesznek borotvát, gyantát, szemöldökcsipeszt, más szőrtelenítő eszközt.

Ahogy a Movember kampány során is már évek óta sok pénz gyűlik össze, remélhetőleg a Hairy February is ilyen sikeres lesz.

Sokan nem a cél érdekében, csak úgy buliból szállnak be a szőrös képek posztolásába, ezzel erősítve mindenkiben a tudatot, hogy szőrösen épp olyan szép lehet valaki, mint frissen borotválva.

Mit szólsz hozzá?