A legfurább és legbanálisabb dolgok, amikért valaha párok szakítottak

Joy.hu

Mindenki túl van már 1-2 szakításon, ám a legtöbbje a hagyományos sémába illeszkedik: azért történt, mert kihűlt a szerelem lángja, eltávolodtatok, vagy hűtlenség miatt, esetleg, mert nem illetek össze.

Olvasd el ezt is!
10 dolog, amiről azt hiszed, felkelti a nő érdeklődését - pedig nem

A következő sztorik egyáltalán nem sorolhatók a fenti kategóriákba:

„Azért szakítottam egy sráccal, mert kétszer is szöszt találtam a köldökében.”

-

„24 éves voltam, amikor randizgattam egy fősulis lánnyal, aki koliban lakott. Egyik nap elmondta, hogy feljelentette a szobatársát az iskola második napján, mert megszegte a házirendet azzal, hogy volt egy aranyhala. Milyen ember tesz ilyet azzal, aki 3 méterre alszik tőle? Szakítottam is vele.”

-

„A fősulin a legcukibb, legszexibb sráccal randiztam, aki nem mellesleg birkózott és nagyon szeretett. Én szurkolólány voltam, mi voltunk az álompár. A vezetékneve Griswold volt, ami a Családi vakáció című filmben is feltűnt. Nem akartam életem végéig a cikizést hallgatni, ezért szakítottam vele.”

-

„Nem vagyok rá büszke, de középiskolás koromban randiztam egy nagyon aranyos lánnyal. Egy olyan utcában lakott, ahol rengeteg lakókocsipark volt az út mentén. Én pont emiatt nem akartam komolyabbra fűzni a kapcsolatot - mert féltem, hogy meglátják a többiek, hova megyek, ezért szakítottunk. Kiderült, hogy azóta egy villában él és nagyon jól néz ki.”

-

„Anyám azt mondta, úgy nézett ki a barátom, mint az unokatesóm. Ettől kezdve nem tudtam rá férfiként tekinteni, ezért szakítottam vele.”

-

„Ugyanaz volt a keresztneve, mint anyámnak. Annyira furcsa volt.”

-

„A barátommal már egy éve jártunk, nagyon kedves és vicces volt, de mindig valamilyen vicces, mintás pólót vett fel. Sajnos többször kínos helyzetbe is kerültünk. Végül azért szakítottam vele, mert a divatban nem egyezett az ízlésünk.”

-

Itt még nincs vége a listának, kattints ide a további furcsa történetekért!