Ez lesz a legmenőbb frizura trend februárra

Léderer Fruzsina

Mindegy, hogy síelni mész, vagy a városban sétálsz, ez a frizura mindenhol megállja a helyét.

Végre egy olyan frizura a divat, amire nem gond, ha sapkát teszel, sőt a lényege maga a sapka. New Yorkban ugyan nincs olyan hideg, mint Európában, az ottani fodrász guruk azonban mégis egy olyan trendet kezdtek el népszerűsíteni, aminek itt a nagy mínuszokban eléggé örülünk. A február sztárja ugyanis a sapka-hullámos haj kombináció.

Először egy beach wave-et, azaz tengerparti hullámot kell készítened, majd erre jöhet a sapka. Ezt a mesés frizurát több napig is viselheted egymás után, és a legjobban lila vagy pink rúzzsal mutat.

Mosd meg a hajad, majd vigyél fel rá hidratáló kondícionálót. Minél hidratáltabb a hajad, annál kevesebb problémád lesz azzal, hogy a sapka kissé feltölti a hajadat elektromossággal, ezért szállni kezd. Ha kellően hidratált, nem lesznek idegesítő babahajak, repkedő hajak a homlokod körül.

Fújj a hajadra volumennövelő spray-t és szárítsd meg. Vastag hajsütő vassal készíts nagy hullámokat a hajadba, ha extra hatást szeretnél elérni, fújhatsz egy kevés sós vizet is a tincseidbe, hogy jobban bentmaradjanak a hullámok.

Minél dúsabb hatásúra, és minél nagyobbra sikerülnek a hullámok, annál szebb lesz a végeredmény.

Íme, egy kis segítség a vízparti hullámok elkészítéséhez:

Ezután jöhet a lényeg, a sapka. Színet a napi outfitedhez kiválaszthatod, a lényeg csupán az elhelyezés. Két módszert javaslunk: egyik nap helyezd a sapkát a fejed hátsó részére, hogy elöl a frufru rész kilógjon. Máskor pedig úgy húzd a fejedra a sapit, hogy a homlokod felét eltakarja. Ezt kedvedre variálhatod.

Ugye, kipróbálod?