Közeleg a szerelmesek napja: Ezeket a filmeket nézd meg Valentin-napon!

Menyes Barbi

Két hét múlva, február 14-én ha akarod, ha nem, minden a piros szivecskékről szól. Íme néhány film, amik nem maradhatnak le egy Valentin-napi szerelmes filmes listáról!

Ha valami klasszikusra vágysz: Ilyenek voltunk

Sydney Pollack alkotása, az 1973-as Ilyenek voltunk kétségkívül minden idők egyik legmeghatóbb szerelmes filmje. Ha még nem láttad, azonnal pótold, Robert Redford és Barbra Streisand párosa ugyanis olyan elképesztően jól működik a vásznon, hogy a film után garantáltan még napokig az ő nagy szerelmük hatása alatt leszel. A film zenéi pedig fantasztikusak!

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit a szerelemről tanultam az esküvőm óta

Egy kis nosztalgia: Szeress, ha tudsz!

Az 1998-as alkotásban nem kisebb sztárok kaptak főszerepet, mint Angelina Jolie, Ryan Philippe vagy Sean Connery. A film apró emberi történeteken keresztül muttaja be a szerelem minden oldalát, sokszor igen szórakoztató, sokszor pedig igen megható módon.

Sírva nevetős: A napos oldal

Bradley Cooperbe belelszerettünk, Jennifer Lawrence-nek pedig Oscart ért A napos oldal című alkotás, ami egy elég különleges és kissé bizarr szerelmet mutat be - egyszerűen imádnivalóan!

Ami nem lehet elégszer újranézni: Szerelmünk lapjai

Valószínűleg nem kell bemutatni a filmet, ami után a fél világ - és valószínűleg Eva Mendes is - beleszeretett Ryan Goslingba. Ő és Rachel McAdams nemcsak a filmben, de az életben is egy párt alkottak egykor, és meg kell hagyni, közöttük aztán tényleg volt kémia!

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit soha ne posztolj ki a kapcsolatodról

Szingliknek is kötelező: Nem kellesz eléggé

Válás, megcsalás, lánykérés, házasság, randizás és epekedés: ebben a filmben minden ott van, amiről a szerelem valójában szól. A Nem kellesz eléggéből seperc alatt szinglifilm lett, ami nem is csoda: ebben a limonádénak szánt hollywoodi alkotásban bizony vannak olyan életigazságok, amik közhelyek vagy sem, de elég őszintén megfogalmazzák a fő párkapcsolati kérdéseket.

De ugye azt tudod, hogy nincs romantikus filmezés forró csoki nélkül? A Heavenly Hot Chocolat az a finomság, ami biztosan megdobogtatja majd a csokoládé szerelmeseinek szívét. Krémes tejcsokoládé, csokidarabkák és csokiszóssszal leöntött csokoládés-kávés tejszínhab - jól hangzik, ugye? A különlegesség kizárólag február 10-14. között elérhető a Starbucksban!