Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 30.: a Bikák biztonsági játékot játszanak, a Nyilasok a szerencséjüknek köszönhetik sikerüket a mai napon

Napi horoszkóp január 30.: a Bikák biztonsági játékot játszanak, a Nyilasok a szerencséjüknek köszönhetik sikerüket a mai napon
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp január 30.

KOS (március 21-április 20)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

BIKA (április 21-május 21)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás esélye is, ám ha kihívásként tekintesz a helyzetre és egy kicsit más szemszögből nézel az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, amely elfeledteti veled azt, hogy mekkora a tét. Attól, mert kockáztatsz, még nincs garantáltan, eleve elrendelve az eredmény. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

IKREK (május 22-június 21)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan egy kis részeredmény is, mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, hisz az most nem csak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, de azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár, Te pedig nem szeretnél hasra esni. Ha az eddigi taktikát alkalmazod, nem okozhat gondot a győzelem megszerzése sem!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy eddig ismeretlen dolgokat kipróbálj, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak olyasmibe vágj bele, ahol nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, valaminek nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj vagy felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, ma az őszinte érzelmek napja van, ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz a környezeted előtt. Aki közel áll hozzád, annak bevallod, akivel problémád van, annak elmondod, illetve ha bárhol hibáztál, azt sem szégyelled bevallani. Szép dolog az őszinteség, de vigyáznod kell vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy elmondod az érzéseid bárkinek, számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz ki, mert benne van a pakliban a csalódás esélye is. Ne bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, mert nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz a szavaiddal! Csak óvatosan, kösd be magad a mai érzelmi hullámvasúton!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Már a hét első napján rögtön a nyakadba szakad a sok feladat, olyasféle felelősséggel, amelyre akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem tudtál rákészülni sehogy sem. Ne ess kétségbe a nagy tehertől, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, épp azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezded feladni az irányú reményed, hogy megvalósulhat az az álom, amiért olyan régóta, szinte heroikus küzdelmet folytatsz. Az eredmény ugyanis idáig nemhogy elmaradt, de még a láthatáron sincs. Mivel minden energiád és időd felemészti a célodért folytatott vesszőfutás, nem nagyon találsz már motivációt, amely irányban tarthatna. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre egy rövid időre és próbáld elterelni a figyelmed. Gyűjts energiát, inspirálódj, mert ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kitartás és kellő akaraterő!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak a szerencsének köszönheted, hogy pozitívan kerülsz ki belőle. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora szerencséd lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz, vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe lépsz, ahonnan nem egyszerű kikerülni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned, vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

BAK (december 22-január 20)

Helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel az előnnyel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, mert ha csak előrefutsz, nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neked. Büszke lehetsz magadra, mert nem csak vérprofi vagy, de még a szíved is a helyén van!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan álláspontot képviselsz, amely az első pillanatban kinyitja a bicskát a többiek szemében, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz, minden körülmények között. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmasan” kezeled a szabályokat, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másoktól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akard mindenáron a szabályokon felülírni saját magad!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, feleslegesen futod a köröket minduntalan, semmiféle kézzel fogható eredmény nem látszik belőle. Emiatt kezded elveszíteni a türelmed, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és ott hagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül nem fogsz tudni eljutni a célodig. Ha kitűzted, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt a megkezdett úton. Meglátod, a végén büszke leszel magadra.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!