Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 tipp a tartós kapcsolathoz

3 tipp a tartós kapcsolathoz
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Legtöbbször azt hallani, hogy a jó párkapcsolat alapja a kölcsönös bizalom. De csak ennyi lenne? Csak bízni kell egymásban és minden tökéletes lesz?

Tóth Rebeka ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Talán nem mindenki állítja azt, hogy a bizalom elég egy stabil, jól működő párkapcsolathoz, de a mondás mégiscsak valahogy kialakult. Egy jól működő párkapcsolathoz rengeteg mindenen kell dolgoznotok, és ami fontosabb, sok minden olyan dolgot nem szabad csinálnod, ami a legtöbb nő sajátja, ha azt szeretnéd, hogy tartós legyen a kapcsolatotok.

Természetesen nem vagyok „pasiszakértő”, csupán csak a tapasztalataimra tudok támaszkodni. Így szeretnék megosztani veletek néhány tippet, hogyha meg van a kiszemelted, mivel tudod szorosabbá fűzni a kettőtök kapcsolatát.

Itt most nem a jó sminkre és csinos ruhákra gondolok, nem arra hogyan flörtölj vele és mit csináljatok az ágyban, nem is arra hova menjetek randizni, mert ezek a dolgok nem számítanak annak, aki teljes szívéből szeret téged. Persze a külső megfog, de belső tart meg!

1. Ne féltékenykedj!

Persze, könnyű mondani, hát még legyőzni. Bevallom, nekem sem mindig megy és talán nektek sem, ezért a tippem inkább az, hogy ha féltékeny is vagy, ne látszódjon rajtad, amikor vele vagy.

Vannak olyan esetek, amikor a pasid és az exe barátok maradnak. Egy baráti találkozó, ahova a pasid veled megy, de ott van az ex is, elég kínosra sikerülhet. Talán beszélgetnek, nevetnek, te is nevetsz velük (legalábbis próbálkozol) de ne feledd, veled jár, nekik pedig meg volt az okuk a szakításra.

A féltékenykedés teljesen felemészthet téged is és a kapcsolatotokat is. Egyik férfi sem szereti a hisztis, féltékeny kiscsajokat, mivel számukra ők nem elég érettek. (Persze azt nem kell tudniuk, hogy attól még, hogy nem előtte féltékenykedsz, a barátnőiddel mindent kibeszéltek.) Tehát az érettség legtöbbször nem abban mutatkozik meg, hogy nem vagy féltékeny, hanem hogy nem mutatod ki a pasid előtt. Téged választott, nincs miért aggódnod. Ha viszontolyan helyzet alakulna ki, hogy mégis gyanakszol rá, ne halogasd, beszélj vele.

2. Ne sértődj meg!

Legalábbis ne sokszor. A legtöbb nő nagyon sértődős, ha te kivétel vagy nagy szerencséd van. Szörnyű érzés mindent túlkomplikálni és megsértődni a dolgokon. A legrosszabb érzés az, hogy néha megesik, hogy tudod, igazából nincs is min megsértődnöd és nem feltétlenül ő az alanya kiakadásodnak, hanem a hormonjaid, a hangulatod, a kedved vagy a családi gondjaid hibája, de mégis ő van ott akkor, amikor robban a bomba.

Néhány lány akkor is megsértődik, amikor tesztelni szeretné pasija szerelme mértékét. Megsértődik azon, hogy valami olyan dolgot nem tesz meg érte a pasija, amit ő teljesen egyértelműnek gondol, hogy elvárhat. Sajnos vagy nem, a férfiak teljesen másképp gondolkodnak, mint mi nők. Ami nekünk alapvető, hogy meg kellene tennie, arra ők általában egyáltalán nem gondolnak és tátott szájjal, leesett állal csodálkoznak, hogy ilyenen mi képesek vagyunk felkapni a vizet.

Mi megsértődünk azon, hogy nem ír vissza 1 percen belül, holott mi rögtön válaszolunk nekik miután írtak. Képesek vagyunk ezek után elkönyvelni magunknak, hogy nem szeret annyira minket, mint mi őket. Biztos, hogy azért nem ír vissza, mert szakítani akar, és most gondolkozik, hogyan fogalmazza meg az üzenetet, mert nem szeretne ezek után élőben szakítani velünk. Miért nem lehet olyan gyorsan visszaírni, amilyen hamar mi válaszolunk nekik? Ha nekünk nincs fontosabb dolgunk, mint ők, akkor nekik miért van? Aztán visszaír, teljesen átlagosan és mi bele gondolunk, hogy mi eközben sírtunk, stresszeltünk, újra terveztük az életünket nélkülük. Ők nem tudják ez milyen érzés. Mázlisták.

3. Mindent beszéljetek meg!

Ez a pont valamilyen mértékben kapcsolódik az előzőhöz. Ha meg is sértődsz, rögtön mondd el neki mi bánt. Ne neki kelljen kihúzni belőled, főleg ne órák, napok után. A legrosszabb, amikor lefekvés előtt sértődsz meg és ő talán megkérdezi, hogy van-e valami baj, de te azt mondod nincsen. Ezt ő elfogadja és képes teljesen nyugodtan elaludni.

Hát nem látja rajtad, hogy nyilvánvalóan van valami gond? Ennyire szeret, hogy nem is érdekli, hogy mi a baj!? Aztán te próbálsz hangosan köhögni vagy „véletlenül” erőteljesebben meglökni, hogy keljen már fel, hogy leszidhasd. Hát igen, ezeket nem kellene csinálnunk.

De akkor miért csináljuk? Miért hisztizünk, sértődünk meg és dühöngünk? Nos, mivel nem vagyok pszichológus, erre nem tudok jó választ adni, ehelyett a tanácsom, a dolgok megbeszélése. Amint azt érzed, hogy meg fogsz sértődni, azon nyomban mondd el a pasidnak, hogy miért érzel így meg úgy. Ha szeret, át fogja beszélni veled a dolgokat és talán megígéri, hogy jobban oda fog figyelni arra, ami miatt úgy érzed megbántott. Természetesen ez az iromány nem nyújt garanciát arra, hogy minden tökéletesen és gördülékenyen menjen köztetek, viszont egy jó támaszpontot ad.

Hogy tetszett?

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!