2017 éves szerelmi horoszkóp: Vízöntő

Joy

Hurrá, itt az új kezdet! Igen, új utakra indulsz, méghozzá nagyon sikeresen.

SZEMÉLYES VONZERŐ
A Vízöntő lány általában mindenbe beleavatkozik, nehéz megérteni, kicsit nyugtalan és néha – legyünk őszinték – kissé fárasztó is. 2017-ben a Szaturnusz segít ezen, vissza tudsz majd váltani egy fokozatot, és jobban tudsz a lényeges dolgokra koncentrálni. Már nem fordulsz meg minden jóképű pasi után. Válogatósabb vagy, és pontosan ezért jobban is értékelnek: büszke lesz az a férfi, akit kitüntetsz a figyelmeddel, mert már nem érzi úgy, hogy ő is csak egy a sok közül.

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: Meggyőződésed, hogy szinglinek lenni klassz dolog. Szereted, hogy azt teheted, amit csak akarsz – ráadásul nem kell gondoskodnod senkiről. Időnként egy alkalmi szerető – több nem is kell. Február 3-tól június 5-ig a Vénusz jóvoltából nagyobb esély mutatkozik a spontán találkozásokra. Mint mindig, ha nem tervezel, egyszerűen csak megtörténik. Belegabalyodsz, és júniusban rájössz: nem akarom ezt, ez nekem túl kötött, és rögtön ki is törsz belőle. Egy dolog világos 2017-ben: a szerelemben minden lehetőség nyitva áll előtted.
Párban: Az év eleje nagyon mozgalmas. Május közepéig alig jössz ki a hálószobából. Mi az a hálószoba? Szexelni bárhol lehet – a konyhaasztalon, az íróasztalon… A Mars pikánsra fűszerezi szerelmi életed, és a Vénusz sem akar elmaradni tőle. Augusztusban és szeptemberben rövid nyári zivatarok nyugtalanítanak, de pozitívan látod a helyzetet: legalább nem lesz unalmas. Október 14-től a Vénusz fokozza a feszültséget, ám október 20-tól a Mars vissza hozza az egyetértést. Az ősz ideális egy romantikus utazásra.

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
Az év első felében új erogén zónákat fedezel fel magadon és a kedveseden. Féktelen szex vár rád, teljesen elveszíted a fejed, és átadod magad az örömöknek.

BULI ÉS BARÁTOK
Nyugalmas időszaknak nézel elébe és új benyomásokat gyűjtesz. Ősztől a Jupiter hatására minden vonz, ami egzotikus: például emberek messzi országokból, vagy egy távoli utazás gondolata.

PÉNZÜGYEK
A Jupiter sok kis extra bevétellel örvendeztet meg. Ami pedig ennél is jobb: a Szaturnusz hatására csak azt veszed meg, amire igazán szükséged van, vagy amiből néhány hónap alatt jó vételt találsz. A legjobb időszakok az április, a május és az október lesznek.