2017 éves szerelmi horoszkóp: Skorpió

Joy

A nyugalom és a nyüzsgés között ingadozol: hol romantikus vagy, hol pedig vad és szenvedélyes.

SZEMÉLYES VONZERŐ
A Skorpiókra jellemző támadási vágyat 2017-ben a Neptunusz enyhíti. Az a fajta figyelmes hallgatóság vagy, akihez a férfiak szívesen fordulnak. Megértő stílusoddal gyorsan elnyered mások bizalmát. Ennek ellenére nyilvánvaló a benned lobogó tűz, és könnyű elképzelni, hogy milyen intenzív és szenvedélyes lehet veled egy szerelmes éjszaka. Ez a nyilvánvaló ellentmondás nagyon izgató.

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: Az év elején nem tudod kiverni az exedet a fejedből. Vagy váratlanul újra találkozol vele, és visszatérnek a régi érzések. Áprilisban már tudni fogod, hogy akarsz-e neki még egy esélyt adni, vagy inkább végleg magad mögött akarod-e hagyni az egészet. Oké, a második variáció a valószínűbb, és őszintén szólva jobb is lenne így. Így léphet be az életedbe egy új, izgis pasi, aki elbűvöl téged. A flört most kimondottan javasolt, de még ne add oda a szíved, a Jupiter azt mondja: csak novemberben találod meg azt a pasit, akivel minden jó lesz.
Párban: Ma nagy szerelem, holnap óriási veszekedés, holnapután forró kibékülés. Őszig érzelmi hullámvasúton ülsz majd. De te pontosan ezt szereted, mert ettől lesz minden olyan intenzív – ez a te világod! Kedvesed új oldaláról mutatkozik be neked, amit te nagyon szexinek találsz. Októbertől határozottan körvonalazódnak a dolgok. A Jupiter, a szerencse bolygója egész ősszel a csillagjegyedben jár majd: nagyszerű jel szerelemre, esküvőre és babavárásra!

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
A június valóságos álomhónap lesz számodra szex tekintetében. Csodálatosan féktelen és határokat áthágó lesz ugyanis. Ezen a nyáron jóformán szexfüggővé válsz.

BULI ÉS BARÁTOK
A Skorpió nagyra becsüli a nyugalmat és a mély beszélgetéseket? Épp ellenkezőleg! 2017-ben szeretnéd átlátni, mi történik. A csevegés mestere vagy (különösen tavasszal és nyár elején). Ínyedre vannak a gasztrotúrák és étteremlátogatások. Szóval élvezed az életet!

PÉNZÜGYEK
Áprilisban és májusban ne indulj nagyobb bevásárlókörútra – mert akkor mindennek csak a luxusváltozatát vennéd meg. Júniusban és júliusban gyakran meghívnak, és így kevesebb pénzre lesz szükséged, mint amire számítottál. És a legszuperebb: augusztusban és szeptemberben remek alkalmi vételeket csinálsz.