2017 éves szerelmi horoszkóp: Oroszlán

Joy

2017 a te éved: a pasik sorban állnak érted, igazi flörtkirálynő vagy, a barátaid pedig szívből szeretnek!

SZEMÉLYES VONZERŐ
A Nap uralja 2017-et, amely a csillagjegyed uralkodó bolygója is. Az ott egy korona a fejeden? De anélkül is úgy viselkedsz, mint egy született hercegnő. És természetesen mindenki a közeledben akar lenni – a hódolók hosszú sorokban kígyóznak.

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: A Vénusz februártól lehetőséget ad rá, hogy bebizonyítsd, nagy tehetséged van a hódításhoz és a varázslathoz. Júniusig valóban ezt teszed: átflörtölöd magad a szinglik világán és néhány foglalt pasinak is elcsavarod a fejét. Augusztusban vagy szeptemberben aztán elnyeri a szíved egy férfi, aki megdolgozott érted és akivel egyenlő partnerek vagytok. Októberben rövid időre elgondolkozol rajta, hogy maradni akarsz-e, novemberben viszont már tudod: Igen, akarok!
Párban: A csillagok együttállásának köszönhetően ez az év a ti szerelmetek éve lesz! Nagyon jól szórakoztok a partnereddel (erről a Mars és különösen a Vénusz gondoskodik), és egyre jobban bíztok egymásban (hála a Szaturnusznak). Februártól június elejéig a Vénusznak köszönhetően erotikus extázisban éltek, ősszel pedig mindketten szorgosan a jövőt érintő közös terveiteken munkálkodtok.

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
Július 21-től az erotika bolygója, a Mars az Oroszlán jegyébe lép, amitől meglehetősen tüzes leszel. A Vénusz augusztus 26-tól felerősíti ezt a tendenciát. Tehát a szerelem mindkét bolygója a vendéged! Olyan fantasztikus szexnek nézel elébe, ami minden vágyadat beteljesíti!

BULI ÉS BARÁTOK
A Jupiternek köszönhetően októberig elsimulnak az esetleges nézeteltérések. Egyébként sem tudsz tartósan mérges lenni. A baráti
körödben fontos a véleményed, formálod a többiekét és szívesen hallgatnak rád. Vitathatatlanul te vagy a középpont.

PÉNZÜGYEK
Időnként megengedsz magadnak egy-két dolgot – de csak akkor, ha ezzel nem terheled meg a pénztárcádat és igazán vágysz rá. Különben pedig a Szaturnusznak hála könnyen lemondasz dolgokról. Pénzügyileg ezek lesznek idén a legszuperebb hónapok: március, július, szeptember. Október közepétől jobb, ha megfogod a pénzt.