2017 éves szerelmi horoszkóp: Rák

Joy

Ez az év csak és kizárólag rólad szól! A pasiknak, a barátaidnak és mindenki más számára is te állsz a figyelem középpontjában.

SZEMÉLYES VONZERŐ
Erőteljes gázt adsz, nem alakoskodsz, széles mosollyal odamész másokhoz, és huss, már benne is vagy egy izgalmas beszélgetésben. És ami a legjobb benne: a pasi még csak észre sem veszi, hogy kivetetted rá a hálódat. Mert amikor már beszélgettek, visszacsúszol a jól bevált szerepbe: őzikeszemek, ártatlan pillantások, a finom hölgy, aki aláveti magát az erős férfi akaratának. Na persze, már aki bedől ennek…

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: A Nap hatására belülről ragyogsz, szívélyes stílusoddal elvarázsolod a másik nemet. De légy óvatos, az Uránusz befolyása alatt túl nagy elvárásokat támasztasz és túl korán megszabadulsz egy cuki sráctól. Oké, a hawaii mintás ing elég ciki, de ki mondta, hogy maradnia kell? Egy ponton azonban hajthatatlan vagy: a Rák nő nem csak levegőn és szerelmen él.
2017-ben a szerelmed anyagi háttere is nagyon fontos számodra. Szerinted a céltudatos egyenlő a szexivel. Egy végzetes tavaszi affér után gyorsan felszáradnak a könnyeid, és augusztusban megütöd a főnyereményt a szerelemben.
Párban: Micsoda évkezdet! A Vénusz és a Mars elkényeztetnek, csakúgy, mint a szerelmed. Igazán cukik! Tavasszal felüti a fejét a féltékenység – nem egészen bűntelenek ebben a farsangi flörtök! Júniusban hallgatni ezüst, beszélni arany. Most a kényes témákat is tisztázhatjátok kedveseddel. Ősszel a szerelmed különleges szerelmi vallomással lep meg, talán még gyűrűt is húz az ujjadra. A szerencse bolygója, a Jupiter hatása alatt bármi lehetséges!

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
Márciusig a Marsnak köszönhetően kísérletezel, júniusban és júliusban pedig intenzíven vágysz a szexre – már-már zavarbaejtően. Most aztán éld ki magad, és szingliként ragadj meg minden lehetőséget.

BULI ÉS BARÁTOK
Októberig igazán kibulizod magad. Szó sincs visszafogottságról: élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Mottód: „Jövök, és kitalálom a programot!” És lám, a többiek hagyják magukat irányítani. A te ötleteid egyszerűen a legjobbak.

PÉNZÜGYEK
Május közepéig próbáld meg elkerülni a spontán vásárlásokat és a bevásárlóközpontokat. Az augusztus szuper hónap: kiárusításriadó!
Ezután gyakrabban is lesz szerencséd. Október 11-től a Jupiter szárnyai alá vesz: szuper alkalom arra, hogy fizetésemelést kérj a főnöködtől.