Még hogy a világsztárok nem emberek? Nagyon kedves dolgot tett David Beckham

Noémi

David Beckhamről mindig is sejtettük, hogy roppant közvetlen és jófej pasi, most azonban bebizonyította, hogy nagyon figyelmes is!

Egy halom pénz van a Beckham-család számláján, David és Victoria a világ egyik legirigyeltebb házaspárja, akik bizony nem sokszor kerülnek közvetlen kapcsolatba "átlagemberekkel". David Beckham azonban a minap egy nő segítségére sietett Londonban.

A délutáni órákban épp autózott az egykori focita Londonban, a kensingtoni házuk közelében, amikor a csúcsforgalomban, az utcán egy idősebb asszony rosszul lett. A világsztár megállt az autójával, leállítva ezzel a forgalmat, nehogy megsérüljön a földön fekvő nő, majd vízzel kínálta. Megvárta vele a segítséget is: később a tűzoltók meg is köszönték a sztárnak, amit tett.

Az esetet természetesen lefotózák, az egyik szemtanú, Sally Biddal pedig a következőket tette ki a Twitter oldalára. "Ebédszünetben egy nő rosszul lett, elesett az utcán, és tudjátok, ki járt arra és állt meg segíteni? David Beckham! Jó, mi? Ő egy igazi úriember!"

Bárcsak több ismert ember is tenne hasonlókat!