A világ leghíresebb macskájának, Chupette-nek 5 szépségtitka

Izabella

Karl Lagerfeld macskájának, Choupette-nek igazán boldog élete van.

Azt mondják, az állatok királya az oroszlán. Az oroszlánnak pedig rokonai a macskák, és ez nem véletlen. Az biztos, ha a cicák között kellene királyt választani, Choupette Lagerfeldre esne a választás. Karl Lagerfeld házi kedvence sokat tesz azért, hogy amellett, hogy übercuki, egészséges és szép is legyen. Figyelj csak!

Rengeteget mozog

Ha épp nem szaladgál vagy ugrál, akkor jóga pózokban tölti a napot. Vegyél te is példát róla, és mozogj rendszeresen!

Napi szépségrutin

Mr Lagerfeldnek emberei vannak arra, hogy cicusának kinézetével törődjenek, pont ahogy egy királynővel. Ahhoz, hogy bundája puha és fényes legyen, naponta hatszor-hétszer fésülik meg egy fém kefével. Ez Choupette kedvenc elfoglaltsága, imádja, ha a hasát és a nyakát fésülgetik. Szemeit is naponta kitisztítják.

Diétázik

Imádja a halakat, kedvenc falata a koktélrák. Amikor nagyon jól viselkedik, ezzel lepi meg a gazdi. Kezd el te is halat enni a szép bőr és haj érdekében!

Sokat pihen

Azért ilyen szép és kisimult, mert 8 órát fixen alszik minden éjszaka. Még napközben is ledől, miután mozgott egy kicsit.

Reggel mindig megmossa az arcát

Na jó, ez talán minden cicáról elmondható. Choupette is rendszeresen megtisztogatja az arcát, mikor felébredt. Ezután jön az első fésülködés, egy kis segítséggel. Te is minden reggel alaposan lemosod az arcodat, ugye?

Olvasd el ezt is!
Ezektől az állatoktól még jógázni sem lehet

Érdemes tőle tanulni!