Amire már senki sem emlékszik, íme Robin Thicke rég eltűnt slágere

pinterest.com
Ujvári Viki

Robin Thicke nevét ma már ismerősen csenghet, de kevesen emlékeznek arra, hogy melyik slágerrel próbált betörni először a köztudatba.

Sok, ma már ismert énekes története kezdődik azzal a bizonyos hosszú és döcögős úttal. A háttérénekesi szerepeken kívül, voltak akik a rossz menedzsment csapdájába estek bele. Sokuknak a teljes imidzs váltás hozta meg azt a várt sikert, hogy meghódítsák a slágerlistákat világszerte és bekerüljenek abba a köztudatba, amiből aztán nagyon nehéz kikopni.

Olvasd el ezt is!
Tejben-vajban! Sztárok, akik gazdagnak születtek!

Robin Thicke is tudna mesélni erről az útról! A 39 énekes jómódú családból jött (édesapja Alan Thicke híres színész volt, édesanyja Gloria Loring pedig énekes-, színésznő), így szerencsés csillagzat alatt született, hiszen teljes erőbedobással koncentrálhatott az álmára, az éneklésre.

forrás: wetpaint.com

2002-ben jelent meg első slágere "When I get you alone" címmel, melynek alapját Walter Murphy "A Fifth of Beethoven" című dala adta. Robin a klipben még hosszú hajjal biciklizik át New York-on. Emlékszel már? Még mindig nem? Ha megnézed a videót lehet neked is eszedbe jut, hogy valamikor nagyon régen tényleg volt egy ilyen sláger.

A dalt imádták a rádiók, a Radio&Record Pop toplistán a 49. helyig jutott, Ausztráliában belekerült a Top 20-ba, Európában pedig a Top 10-es listákat ostromolta. A hirtelen jött népszerűség pedig elégnek bizonyult ahhoz, hogy 2003-ban egy egész albummal rukkoljon elő és a lemez a "Beautiful World" címet kapta, a várt siker viszont elmaradt.

Kisebb hallgatás után, 2005-ben végül leszerződött a The Neptunes kiadóhoz és közös munkába kezdett Pharrell Williams-szel, számos (inkább tengerentúlon játszott) sláger után, pedig 2013. március 20-án napvilágot látott a "Blurred Lines" című kislemezhez készült videó, ami alapjaiban forgatta fel az énekes életét.

T.I. és Pharrell mellett, olyan modellek is szerepet kaptak a klipben, mint Emily Ratajkowski, Jessi M'Bengue és Elle Evans. A visszhang pedig nemzetközi szinten is nagy volt, a Billboard Hot 200 listáját 14 héten át vezette a sláger és a kislemez heteken belül érte el a milliós eladást világszerte. Ami pedig ezt követte, az pedig már történelem...

Olvasd el ezt is!
Felismered őket? 20 gyerekkori sztárfotó, amitől teljesen össze fogsz zavarodni

Te még emlékeztél erre a slágerre?