Felszállási engedély megadva! Jetlag interjú

Bársony Bence
Joy.hu

Olyan szélsebesen törnek a zenész szakma élvonalába, akár egy repülő, együttesük neve pedig azt is sejteti, hogy nem egy átlagos legénységről van ezúttal szó. A Jetlag bemutatkozó koncertjére készül, mi pedig nekik szegeztünk néhány kérdést, mielőtt jegyet váltottunk volna járatukra!

Minden bizonnyal senkinek sem ismeretlenek a fiúk! Míg Molnár Tamás korábban az Anti Fitness Club énekeseként vált ismerté, addig Czoller Bence a The Hated Tomorrow-ban tapasztalta meg a zenész szakma csínját-bínját. És mint kiderült együtt is határozottan jól müködnek a srácok!

Áruljátok el, ebben a formációban melyikőtök a kapitány?

Molnár Tomi: Természetesen én, Bence pedig az első tiszt. (nevet) Én vagyok a JETLAG dalszerzője, dalszövegírója míg Bence inkább a színpadi ügyekért felel, de természetesen minden közös megegyezésen alapszik nálunk. Hiszek abban, hogy csak nagyban érdemes gondolkodni. Amit szeret és amiben igazán hisz az ember az idővel megtalja a közönségét.


Mikor volt utoljára jetlagetek?

Molnár Tomi: Klasszikus értelemben véve viszonylag régen volt benne részem, hiszen az utóbbi időszak tényleg abszolút a zenekarról szólt. Talán legutoljára mikor Ausztráliából jöttem haza. Jelentéktelen 36 óra volt az út (nevet). Más megközelítésből viszont egy folyamatos jetlag az életünk. Általában éjszaka szerzem a dalokat, akkor tudok igazán kreatív lenni, így kissé fordított életet élek az átlag emberekhez képest. Aztán persze sokszor úgy alakul, hogy nappal kell helytállnom, na akkor jön az igazi jetlag! (nevet)


Mire számítotok, a bemutatkozó koncertetek igazi magasrepülés lesz?

Czoller Bence: Abszolút! Egy repülésnek álcázott koncertre készülünk, vagy inkább egy koncertenek álcázott repülésre! Nyilván nem szeretném előre lelőni a poént, így nem árulhatok el túl sokat, de azt biztos, hogy ilyen élményben még senkinek sem volt része korábban. Több olyan momentuma van a show-nak amit itthon semmiképp, és tudtommal nemzetközi porondon sem láthatott a közönség. A zenekar hitvallása szerint szeretjük feszegetni a határokat, így ezúttal sem teszünk majd másképpen!

Legközelebb január 21-én az Akváriumból indul a srácok nem mindennapi koncertjárata, érdemes hát előkészíteni a beszállókártyátokat!