Kulcsár Edina fotón mutatta meg, milyen ritka betegségben szenved

Izabella

Rajongóit kérdezte, vajon ők ismerik-e a kórt.

Kulcsár Edinában azt szeretik leginkább a rajongók, hogy bár nagyon ismert és egy igazi szépségkirálynő, ő is épp olyan, mint a legtöbb ember: néha felszalad rá néhány plusz kiló, vannak rosszabb napjai is, őt is elkapja egy-egy betegség, és ezeket mind büszkén felvállalja, beavatja az őt kedvelőket az életébe. Edina sosem fél természetesen önmaga lenni, nem mindig csak a legjobb oldalát mutatja a nagyvilág előtt.

Épp ezért azt is lefotózta, és a Facebook népe elé tárta a kérdést, vajon mitől lehet az, hogy az ujjai néha hirtelen elfehérednek. Már több éve fennáll a probléma nála, és mikor ez történik, rendszeresen zsibbad és fáj is az elfehéredett ujj, amiből ilyenkor teljesen kimegy a vér. Nem csak a kezén, de a lábán is előfordul a probléma. Megmutatta már orvosnak is, de egyelőre senki sem tudja, mit tehetne vele.

Olvasd el ezt is!
Sokat szédülsz? A Meniére szindróma is okozhatja!

Edina a Raynaud-szindróma nevű keringési betegségre gyanakszik, amivel kommentelői szerint ideje lenne szakemberhez fordulnia. A betegség leginkább hideg hatására jön elő, sokan hideg allergiaként elmlegetik. Nem mulasztható el teljesen, de a tünetek kezelhetőek.

Jobbulást kívánunk!