Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 13.: az Ikreket gyengéd érzelmek kötik valakihez, a Szüzeknek komoly terveik vannak

Napi horoszkóp január 13.: az Ikreket gyengéd érzelmek kötik valakihez, a Szüzeknek komoly terveik vannak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Péntek 13-án se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is különleges üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Napi horoszkóp január 13.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve rendkívül elfoglalt ember vagy, minden pillanatban lefoglal valami és bár pontosan tudod, hogy több időt illene a szeretteiddel, illetve a barátokkal tölteni, egyszerűen nem nagyon tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges ugyan, hogy sikeres leszel a munka tekintetében, ám senkivel nem fogsz tudni osztozni az örömödben, senkivel nem fogsz tudni ünnepelni, hisz érthető módon a végsőkig nem fognak arra várni az emberek a környezetedben, hogy legyen időd velük is foglalkozni. Épp ezért még mielőtt magadra maradsz, szabadíts fel egy délutánt az életedből és szervezz közös programot, érdeklődj, élj társadalmi életet! Fontos ugyan a munka, de hidd el, hogy sokkal jobb, ha van kivel osztozni örömben-bánatban!

BIKA (április 21-május 21)

Dekoncentráltságodnak köszönhetően komoly lehetőség úszik el, mely miatt nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna ezen az egy dolgon kívül. Igyekezz azonban úgy tekinteni a helyzetre, mint egy kiváló leckére, amelyet ahhoz kellett megtanulnod, hogy ezután pontosan tudd, ha nekiállsz egy feladatnak, azt csakis úgy tudod teljesíteni, ha a megfelelő koncentrációval arra az egyetlen dologra összpontosítasz. A siker nem hullik magától az öledbe, neked kell kinyújtani a karod érte és tenni valamit úgy, ahogy azt az adott szituáció megkívánja. Tartsd nyitva a szemed, hogy a következő lehetőséged megragadhasd és az előző lecke tapasztalataival, összeszedetten tudj teljesíteni!

IKREK (május 22-június 21)

Valakihez gyengéd érzelmek kötnek, mégsem mered bevallani magadnak, korábbi csalódásaid miatt ugyanis meghúztál egy határvonalat az emberekkel szemben. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet biztosíthass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseid. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd minden áron a közeledbe férkőzni, erőnek erejével. Jobban jársz, ha lejjebb bontasz a felépített barikádból és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőségű dolgot, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor erre külön felhívják a figyelmed. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e minden áron ragaszkodnod bizonyos dolgokhoz, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy nincs már benne semmi lehetőség számodra, ideje tovább lépned és új utakat keresned. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak és kizárólag rajtad múlik.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad egy személy a környezetedben, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, folyamatosan azt fejtegeted, hogy vajon Te hibáztál-e, vagy ő küzd-e valamiféle problémával esetleg. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le, és kérdezz rá, hogy esetleg veled van-e problémája, segíthetsz-e bármiben neki, vagy egyáltalán mi az, ami zavarja. Lehet, hogy olyasmivel küzd, amelyben jól jön egy barát közbenjárása, vagy már csak annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked minden körülmények között, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly terveid vannak, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz Te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú idő után olyasfajta sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy levegővel, minden porcikáddal összpontosítva neki kell futnod úgy, hogy mindeközben nem taposol senkit és semmit laposra. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célod, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, amely különösen fontos számodra, nagyon régóta vágyod ugyanis azt az eredményt, amelyet ezzel már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj! Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a Sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

BAK (december 22-január 20)

Számodra fontos emberek kerülnek konfliktusba egymással, amelyet igen nehezen nézel végig, külső szemlélőként. Épp ezért úgy érzed, mindenképp be kell avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj, vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig téged sem sodor kellemetlen helyzetbe. Ne tégy olyasmit, amiben Te, magad sem vagy biztos, csupán csak egy kósza próbálkozás a részedről, „hátha bejön” alapon, lehet, hogy többet segítesz, ha hagyod, hogy rendezzék maguktól a szituációt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapjára annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni alatta. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, amit nyilvánvalóan csak és kizárólag Te tudsz megoldani, senki nem boldogul nélküled. Mivel nem szeretnél senkinek csalódást okozni, inkább az általuk kért segítséget szeretnéd megadni, emiatt azonban a tennivalóid igen csak háttérbe szorulnak. Annak érdekében, hogy megtaláld az arany közép utat, ami a segítségnyújtás és a saját teendőid között van valahol, meg kell húznod egy határvonalat és úgy rendelkezésre állni, hogy még a mai napon jusson idő a folyamatban lévő dolgaid megfelelő elvégzésére is. Nem kell mindenek felett mindent elvállalni csak azért, hogy másokat boldoggá tehess. Ne feledd: a prioritási sorrend legtetején Te, magad vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Magad sem tudod megmondani miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy mindenkivel, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja bélyegét, elég depresszív hangulatban telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a világellenes hangulatból ki tudj zökkenni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit magányodba, tisztázd a benned dúló háborút, köss békét magaddal és úgy indulj a hétvégének, hogy még véletlenül se bélyegezd meg azt a két napot, amit kikapcsolódással kellene töltened.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!