Öltözz magabiztosnak! 6 trendbe illő "power dressing" tipp

Europress
Tóth Csilla Rebeka / Éva magazin

Az elegancia magabiztossá tesz – ez nem új felismerés. Most olyan öltözködési tippek következnek, amelyeket követve egész másképp érezhetjük magunkat az irodában és akár azon kívül is.

Egyáltalán nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk: ha olyan ruhában indulsz munkába, amelyben sikkesnek és magabiztosnak érzed magad, akkor jó eséllyel sikeresebb napod lesz, mint amikor az outfiteddel (is) túlélésre játszol. A power dressing évtizedek óta jól ismert trükk: a legnagyobb női és férfi politikusok és üzletemberek mindent megtesznek azért, hogy az öltözködésükkel is magabiztosságot, hatalmat és – nem utolsósorban – rokonszenvet sugározzanak.

forrás: Europress
Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök profi szinten művelte a power dressinget: általában kék kosztümökben és gondosan berakott hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt, és a nyakában a gyöngysor a konzervatív brit politika egyik szimbóluma lett.

Hogyan valósíthatnád meg mindezt akkor is, ha nem dolgozol olyan magas pozícióban, mint annak idején Margaret Thatcher, nem vesz körül high end dizájnerek és tanácsadók hada, mint Katalin hercegnét és nem olyan hosszú a lábad, mint Angelina Jolie-nak?

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Öltözz magabiztosnak! 6 trendbe illő