De vagány! Ez a lány a kutyájával járja a világot, nem is akárhogyan!

Menyes Barbi

Marina Piro minden vágya az volt, hogy világot lásson, ám nem úgy, ahogy ezt általában az emberek teszik.

Az olasz lány még fiatalon eldöntötte, hogy menhelyi kutyusával, Odie-val be akarja utazni a világot. Ez sikerült is neki, ebben pedig nagy segítségére van a szuperjól felszerelt teherautója, amit Pam-nek nevezett el.

Olvasd el ezt is!
Budapest is felkerült a listára! Íme a legjobb európai úti célok 2017-ben

Tavaly, 2 hónapnyi felkészülés után a lány nagyon felturbózta az ötajtós, 2001-es kocsiját. Gyakorlatilag kibelezte a járművet, majd megcsinálta a padlóját, LED világítást tett bele, kialakította a konyhát, végül következett az ágy és a függönyök. Ez után virágokkal dobta fel a helyet, ami most már gyakorlatilag úgy fest, mint egy utazó ház.

Marina korábban hostelekben és hotelekben szállt meg, ám oda a kutyáját általában nem vihette, ezért is keresett más megoldást. "A fő ok, amiért az utazásnak ezen módját választottam, az az, hogy szerettem volna Odei-t is magammal vinni. Egy kisteherautó tűnt a legjobb opciónak. A legtöbb buszon, vonaton ugyanis nagyon körülményes kutyát szállítani" - mondta a lány.

Olvasd el ezt is!
Ezek a dolgok mindig legyenek télen az autódban! – 7 hasznos tanács

Marina ugyan elismeri, hogy így sem feltétlenül könnyű egy kutyával az élet, mégis nagyon jól megvannak együtt. És persze világot látnak!

Olvasd el ezt is!
Fluor Tomi elhagyja az országot