Irigykedni ér - itt nyaralnak a világsztárok!

Menyes Barbi

Míg mi itthon fagyoskodunk a mínuszokban, a világsztárok a legmenőbb szigeteken süttetik a hasukat és töltekeznek fel D-vitaminnal. Te melyik hírességgel cserélnél legszívesebben?

A fagy és a mínuszok helyett biztosan te is szívesebben lazulgatnál egy tengerparton, és kortyolnád a finomabbnál finomabb koktélokat! A sztárok is imádnak nyaralni, és persze nekik is megvannak a kedvenc helyeik, ahol az év bármely szakában képesek heteket eltölteni.

Olvasd el ezt is!
Budapest is felkerült a listára! Íme a legjobb európai úti célok 2017-ben

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja rajong Mexikóért, nemrég itt töltött el pár csodás napot a dögös filmcsillag.

Nicole Scherzinger

A szexi énekesnő nemrég a családját látogatta meg a festői Hawaii-n, ahol ő is abszolút kiélvezte a nyaralás minden percét.

Olvasd el ezt is!
Máris továbblépett? Ezzel a híres énekesnővel bulizott Calvin Harris!

John Legend és Chrissy Teigen

A sztárpár kislányával, Lunával nyaralt a napokban a mesés karibi szigeten, St. Barts-on. Apa és lánya nagyon, de nagyon cukik együtt!

Cindy Crawford

Az egykori szupermodell sajnos nem árulta el a képmegoszó oldalán, hol is van az a Paradicsom, ahol eltöltött pár napot, de biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb helyen pihent Cindy.

Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford lánya teljesen átalakult

Millie Mackintosh

A Made in Chelsea sorozat sztárja festői szépségű Dél-Afrikába utazott pihenni szerelmével, Hugo Taylorral. Nem semmi ez a hely!