Kate Hudson és Brad Pitt a Golden Globe után randizott?

Menyes Barbi

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy vége Brad Pitt és Angelina Jolie házasságának. November óta pedig arról szólnak a hírek, hogy egy álomszép színésznővel vigasztalódik a sármos filmsztár, akivel állítólag a vasárnapi Golden Globe után is randizott.

Brad Pitt is megjelent a 74. Golden Globe díjátadón Los Angelesben, és jobban nézett ki, mint valaha. Úgy fest, a színész kezdi túltenni magát házassága felbomlásán, és bár még hivatalosan nincs barátnője, Hollywoodban nyílt titok, hogy a színész egy csinos filmsztárral randizik, aki nem más, mint Kate Hudson.

Kate nem volt ott a Golden Globe gálán, az utána megtartott bulin azonban tiszteletét tette a Sunset Tower Hotelben, Hollywoodban. Bennfentesek szerint itt találkozott Brad Pittel, akivel jó ideje randiznak. Hvatalosan ugyan még egyikőjük sem erősítette meg az együttjárást, a jól értesültek tudni vélik, hogy Angelina Jolie megneszelte, a férje túl közel került a komikához, ezért is adta be szélsebesen a válókeresetet tavaly szeptemberben...

Kate Hudson
Olvasd el ezt is!
Ilyen, amikor a fél sztárvilág kiáll Angelina Jolie ellen - VIDEÓ