Ezek lesznek 2017 legnépszerűbb bőrápolási trendjei

Europress
Kata

Mi már tudjuk, mit lesz érdemes kipróbálni idén!

A szépségipar folyamatosan változik és fejlődik, így vele együtt az is, hogyan és mivel ápoljuk a bőrünket. Az újabb és újabb találmányoknak köszönhetően egyre jobban tudjuk tökéletesíteni bőrünk megjelenését - de mik azok a módszerek és termékek, amik idén tarolni fognak?

1. Egészséges táplálkozás

2017 nagy mondása az lesz, hogy 'a szépség az étkezésnél kezdődik' és ez valóban így van. Először ugyanis olyan étrendet kell kialakítanunk, amitől jól működik például az emésztésünk és az anyagcserénk, amivel megalapozhatjuk bőrünk szépségét is. Különösen nagy hangsúly kerül a probiotikumok jótékony hatásaira, melyekkel az immunrendszer is erősödik.

2. Hyaluronsav

A hyaluronsav az elmúlt két évben szivárgott be igazán a köztudatba és kezdtük el tudatosan használni krémeink segítségével. Ez a trend idén folytatódik, egyre több olyan termékre lehet számítani, melyek minél nagyobb koncentrációban tartalmazzák.

3. Okosabb bőrtisztítás

Eddig leginkább azon voltunk, hogy minél erősebben, hatékonyabban tisztítsuk meg bőrünket a szennyeződésektől - most az lesz a lényeg, hogy minél okosabban. A bőr pH szintje nagyon érzékeny, meg kell őrizni, hogy hatásos védelmet adhasson a felszínnek. Ezért a durva bőrradírokról és szappanos tisztítókról a figyelem a finoman ápoló, olajos termékekre és gyengéd tonikokra kerül majd.

A TOVÁBBI TRENDEKÉRT KATTINTS!