Farmerek és tűzoltók egy jó ügyért

Lakatos Márk

Igen, Drágáim, szerencsére léteznek még jó érzésű emberek, akik önzetlenül tesznek másokért, biztos közöttetek is sokan vannak ilyenek. Ilyen például az ismert párizsi fotós, Fred Goudon is, aki arról híres, hogy leginkább félmeztelen (vagy ízlésesen meztelen) férfiakat fotóz. Na de nem ám csak úgy kedvtelésből! ;)

A naptáraiból befolyt összeget a fotós humanitárius segélyszervezeteknek ajánlja fel, akik háború vagy természeti katasztrófa által reménytelen helyzetbe kerülő családokon segítenek. Amiért pedig a támogatók lelkesen vásárolják a fotókat, azok a remek alanyok…

Monsieur Goudon a tavalyi évben tűzoltókról készített egy olyan naptárt, hogy a szánk is tátva maradt tőle! Mi lehetne szexibb egy csapat kidolgozott testű férfinál, akik nem csak vonzóak, de nap mint nap életeket is mentenek!? És mielőtt még megvádolnátok, hogy ezek modellek, gyorsan le is zárnám a vitát: minden szakma, amit fotóz és bemutat, valós képviselőkkel ábrázolt.

Hoztam is nektek egy kis videót a fotózásról! ;)

Acélos testek, perzselő pillantások… Tudnátok választani, Édeseim?

Egyet a konditerem falára is, inspirációként…

Na, a nyálcsorgatás után, mesélek is tovább! ;) Szóval képzeljétek, a 2016-os helyi és nemzetközi siker után az 51 éves fotós úgy döntött, hogy 2017-ben sem maradhat el ez projekt! Ezért úgy döntött, hogy jövőre a gazdaságok háza tájáról válogatja ki a modelljeit és időt, energiát nem kímélve utazott keresztül-kasul Franciaországon, hogy megtalálja a legmegfelelőbb alanyokat a képekhez. Hát én azt gondolom, Lányok, hogy megérte a sok megtett kilométer… ;)

Goudon elmondása szeint, a farmerek nagyon kedvesen fogadták őket az ország minden táján és nagyon együttműködőek is voltak!

Ezekkel a képekkel pedig nem csak egy kevésbé népszerű és elismert megélhetési formát kíván bemutatni, de a kampányból befolyt összeget természetesen ismét jótékonysági célra ajánlja fel, aminek a farmerek is nagyon örültek.

Márk napi tipp: Ha ennyi nem lett volna elég a szemeknek, Édeseim, kövessétek Fred Goudont a közösségi média felületeken, mert rengeteg képet posztol! Jó nézelődést, Hölgyeim! :) :) :)