6 tipp, amitől 2017-ben tényleg lefogysz

Europress
Kata

Ezeket a tippeket alkalmazd idén, mert tényleg eredményesek!

Amikor az ember fogyni szeretne, szinte mindent bevetne a siker érdekében. Pedig van pár apró trükk, melyeket betartva sokkal könnyebben sikeres lehetsz. Mutatunk 6 olyan dolgot, melyekre figyelve látható eredményeket érhetsz el!

1. Légy következetes

Nagyon nehéz egyik napról a másikra elkezdeni úgy egy gyümölcsökből és zöldségekből álló diétát, hogy előtte főleg gyorskajákon éltél. Ne legyen nagyon drasztikus a kezdés, építsd fel következetesen az étrendedet, amitől a tested sem kap sokkot. Kisebb lépésekkel többre jutsz!

2. Kövesd nyomon a folyamatot

Nem csak szép statisztikákat kapsz a diétádról, ha szépen felírod és vezeted az eredményeket és az alkalmazott módszereket, hanem ezzel a folytonosságot is segítesz fenntartani. Ugyanakkor könnyebben tarthatod be a célokat és még azt is megtudod, milyen ételek, trükkök működnek igazán nálad és melyek nem.

3. Légy valóban aktív

Az eredményes és egészséges fogyáshoz az nem elég, ha étrendet váltasz, mozogni is kell érte. Hiszen így dolgoznak az izmaid, égeted a kalóriákat és javítod a közérzeted. Még az olyan kevésbé megerőltető mozgás is megteszi, mint a séta, vagy egy kis túrázás. Csak legyen rendszeres.