Vágasd ilyenre: Ezek lesznek 2017 kedvenc frizurái

Léderer Fruzsina

Új év, új frizura.

Ha frizura váltáson gondolkodsz, nem is találhatnál rá jobb időpontot, mint az év eleje, hiszen az új évben új séró jár. Itt az ideje, hogy megismerd 2017 kedvenceit, amik biztosan nagyon divatosak lesznek. Vegyél példát a sztárokról, és újíts be egy olyan stílust, ami biztos, hogy nagyon trendi lesz a vörös szőnyegen, és az utcán is simán hordható.

Borzolt bubi

Rosie Huntington Whiteley szabálytalan bubiját bármilyen színű hajhoz választhatod. A kissé kócos hatást egyenes és hullámos alapból is elérheted, csupán annyit kell tenned vele reggelenként, hogy megigazgatod.

Természetesen göndör

Egyre divatosabb természetesnek lenni. Alicia Keys már nem csak smink nélküli arcát, hanem már afro-göndör haját is felvállalja mindenféle styling nélkül. Ha göndör a hajad, próbáld ki legalább 1-2 hétig, hogy milyen, ha nem egyenesíted ki, kizárólag úgy hordod, amilyen természetesen. Tuti, hogy imádni fogja mindenki.

Pixi kicsit másképp

Ha a sima pixi hajat nem merted még kipróbálni, most itt az ideje, hogy egy kissé új verzióban kérj ilyet a fodrászodtól. A choppy pixie névre hallgató stílusnál a frufru rövid, de látványos, és a haj a fejtetőn nincs kiritkítva, jó vastagon hagyja a fodrász.

Állig érő bubi

Ha se nem rövid, se nem hosszú fazont szeretnél kipróbálni, tökéletes választás az állig érő bubi, amit viselhetsz hullámos, göndör vagy teljesen egyenes fazonban is. A legjobban akkor mutat, ha a választékod az egyik oldalon van, de amikor úgy tartja kedved, középen elválasztva is hordhatod. Elegáns és szép hajviselet.

Olvasd el ezt is!
Az őszülés 8 fázisa - te beléptél már valamelyikbe?

Melyik tetszik a legjobban?