Eláruljuk, melyik sorozatot kellene nézned 2017-ben

Promóció

Mi már tudjuk, mik lesznek a kedvenceid.

Van egy-két nagy favorit, aminek még sokat kell várnunk az új részeire, és van olyan sorozat, amelyiknek sajnos az utolsó évada kerül képernyőre. De ne izgulj, egy csomó új sorozat érkezik jövőre, amikre biztosan rákattanhatsz.

PLL-fanoknak

A Pretty Little Liars utolsó részei biztosan könnyeket csalnak majd a szemedbe, főként azért, mert nehéz lesz elengedni az izgalmas sorozatot. Azonban szerencsére úgy néz ki, lesz, ami pótolni fogja.

Ha már csinos kis hazudozók voltak a kedvenceid, maradjunk is témánál: A hatalmas kis hazugságok című sorozat is eseménydúsnak és izgalmasnak tűnik, ráadásul olyan színészek játsszák majd a libabőrt okozó történeteket, mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman vagy Shailene Woodley és Alexander Skarsgård.

A Gossip Girl imádóknak

Már évek óta happy enddel véget ért a Gossip Girl, de még nem sikerült megtalálnod az új kedvencedet? Semmi gond, áprilisban itt a felmentősereg, a Famous in Love színészei. A sorozat producere megegyezik a Pretty Little Liars producerével, és szintén egy könyv alapján készült, mint a Gossip Girl. Főszereplője a gyönyörű Bella Thorne, és a központban a siker, fény és csillogás lesz. Tiszta Upper East Side!

Érdemes lesz kivárni ezeket, függő leszel, az tuti!