Katalin hercegné és Vilmos herceg nem töltik II. Erzsébettel a karácsonyt

Léderer Fruzsina

Ajjaj, ez biztosan nem esik jól a királynőnek.

Bár a királynő a karácsonyi készülődés alatt leginkább amiatt mérgelődhetett, hogy Harry herceg szerette volna, ha párja, Meghan Markle velük töltheti Angliában a karácsonyt, most hidegzuhanyént érte Vilmos herceg és Katalin hercegné döntése, így egy kicsit megfeledkezhetett Harry-ékről. A hercegi pár ugyanis azt találta ki, idén nem Vilmos, hanem Katalin családjával, azaz Middletonékkal töltik az ünnepeket. Az elmúlt években összesen egyszer engedte II. Erzsébet Katalinnak, hogy szüleivel lehessen karácsonykor, ezért idén kiállt magáért, és megegyezett az uralkodóval. Állítólag könnyebben fogadta a hírt, mint azt előre gondolták.

Vilmos herceg öccsével már nem volt ilyen engedékeny: Harry nemrég megkérte nagymamáját, új szerelme hadd lehessen velük karácsonykor, de Erzsébet határozottan elutasította a kérést.

Olvasd el ezt is!
Erzsébet királynő kiakadt Harry herceg új barátnőjén

Aki nehezebben viselte a hírt, az Károly herceg. A nagypapa ugyanis nagyon ritkán látja György heceget és Sarolta hercegnőt. Szívesen unokázna egy kicsit az ünnepekkor, de valószínűleg azért lesz is lehetősége rá.

Nos, úgy tűnik, a kékvérűeknél sem egyszerű a karácsonyi szervezkedés.