Az ünnepi szezon legillatosabb parfümújdonságai

Promóció

Egész télen ezeket akarod majd szagolgatni.

Valamelyik családtagodat, barátnődet vagy barátodat szeretnéd meglepni egy remek parfümmel? Esetleg magadnak választanál egy új illatot? Szerencsére nem csak egy csomó, szuper, ismert illat közül válogathatsz, de még néhány újdonság is kijött az elmúlt hónapokban, és csak arra várnak, hogy megtaláld közülük az igazit magadnak vagy azoknak, akiknek kedveskedni szeretnél velük.

Ha meguntad a régi parfümödet, vagy úgy érzed, valami olyanra vágysz, amit még kevesen ismernek, jó ötlet egy vadi új illatot kipróbálni. Bemutatunk néhányat.

La Rive Swarovski Pearl

A fiatalos, virágos illatot a fiatal nők legtöbbje első szimatra megkedveli. Ha szereted a kifinomult illatokat és az eleganciát, tökéletes választás. Az üveget díszítő eredeti Swarovski kő egy extra ráadás, hogy még csinosabb legyen a parfüm, és vele együtt te is.

Playboy Queen

A nyuszifüles, cuki üveg egy vagány illatot rejt. Golgotavirág, kávéhab és kávé-abszolút illatával indít a parfüm, majd később előjönnek a jázmin és narancsvirágos jegyek, és ami a legtovább érezhető, az a csoki, a tonkabab, a pacsuli és a cédrus, azaz egy igazi királynői elegyet fújhatsz magadra.

Desigual Fresh

A spanyol márka egyedi, autentikus és intenzív illata ajánlott azoknak a nőknek, akik imádják a spontán dolgokat, élénkek és valami megszokottól eltérőre vágynak. A virágos gyümölcskoktél nyárra és télre is tökéletes.

Katy Perry Mad Love

A parfüm épp olyan, mint az énekesnő. Játékosan szexi, lebilincselő, különleges. A Mad Love egy édes, mégis friss virágos-gyümölcsös illat, ami bármilyen napszakban megállja a helyét. Az üveg igazi dísze lesz a fürdőszobának, annyira szép.

Beyonce Rise

Ha olyan dívának érzed magad, mint Beyonce, akkor ez a te illatod. Az orchideás, sárgabaracos illat egy keleties, fűszeres keverék, ami egyszerre szexi, egzotikus és játékos, azaz pont olyan, mint egy csodálatos nő. Próbáld ki!