Vezetésre született

Promóció

Az új Mazda3 Sport vezetése felülmúlja még a sportos dizájn keltette várakozásokat is. Autóink arról ismertek, hogy öröm velük a mindennapi vezetés, ennek biztosítása nálunk elsődleges fontosságú. És ez csak egy jellemző, melynek esetében szembe megyünk a konvenciókkal. Ez a gondolat az autók tervezésében és gyártásában tovább folytatódik, a japán „Jinba Ittai” (ló és lovas egysége) elv szerint. Ez a koncepció egészen különleges kapcsolatot jelent autó és vezetője között, mely olyan tulajdonságokkal ruházza fel az új Mazda3 Sportot, mintha az autó vezetőjének kiterjesztése lenne, miközben gyors, kényelmes és dinamikus. Nem akar belőle kiszállni

Tudta?
A Mazda3 Magyarországon is az egyik legkeresettebb Mazda modell!

Az új Mazda3 Sport gondosan megformált alakja erőteljes, előre haladó mozgás érzetét kelti. Az autó erőt sugárzó, széles kiállása izgalmas menetteljesítményt és remek manőverező-képességet sejtet.
A Mazda3 a 2017-es modellévre átfogó megújuláson ment át.
A Sport és Sedan modellek teljes választékát érintő változások sorában finom külső módosításokat, valamint megújult belső teret, benne például új kormánykereket és elektromos kéziféket találunk. A G-Vectoring Control bevezetésével pedig a vállalat SKYACTIV járműdinamikai technológiája is megjelenik a Mazda3 modellcsaládban.

A nagyon népszerű Soul Red piros szín mellett egy vadonatúj kék, az Eternal Blue Mica is bemutatkozik a Mazda portfólióban.

Kisebb tömeg, nagyobb hatékonyság, jobb teljesítmény: mindössze ennyi a Mazda SKYACTIV technológiájának lényege.

Alaposan kidolgozott belső tér különleges kapcsolódási rendszerrel
Vegye szemügyre belülről, és tapasztalja meg, milyen kivételesen tágas az autó belső tere más 5 ajtós modellekkel összehasonlítva. Helyezkedjen el a kényelmes sportülésben, és élvezze a vezetői környezet aprólékosan kidolgozott részleteit, a puha szövetanyagok kényeztetését, a krómbevonatok és a finom tapintású felületek minőségét. Azok számára, akik a luxus érzetét tovább kívánják fokozni, opcióként bőrülések állnak rendelkezésre.

Ebbe a vezetői környezetbe új HMI utasításrendszert helyeztünk el. Ez az első Mazda modell – és egyben kategóriájában is az elsők egyike –, amely tartalmazza az MZD Connect technológiát, a Mazda új kapcsolódási rendszerét. Újabb módszer arra, hogy az autózást még szórakoztatóbbá tegyük.

Az i-Stop rendszerrel az autó mindig útra készen áll. Ha eljön a pillanat, azonnal indulásra kész.

Az új Mazda3 Sport vezetése felülmúlja még a sportos dizájn keltette várakozásokat is. Autóink arról ismertek, hogy öröm velük a mindennapi vezetés, ennek biztosítása nálunk elsődleges fontosságú. És ez csak egy jellemző, melynek esetében szembe megyünk a konvenciókkal.

Ez a gondolat az autók tervezésében és gyártásában tovább folytatódik, a japán „Jinba Ittai” (ló és lovas egysége) elv szerint. Ez a koncepció egészen különleges kapcsolatot jelent autó és vezetője között, mely olyan tulajdonságokkal ruházza fel az új Mazda3 Sportot, mintha az autó vezetőjének kiterjesztése lenne, miközben gyors, kényelmes és dinamikus. Nem akar belőle kiszállni.

Az új Mazda3 Sport most már a jellegzetes Mazda hűtőráccsal rendelkezik, melynek szárnyakat formázó alakja harmonikusan illeszkedik a karcsú LED-es fényszórókhoz, hangsúlyozva az autó sportos, dinamikus dizájnját.


További információk, specifikációk a Mazda oldalán.