5 dolog, aminek minden nő neszesszerében ott kell lennie

Europress
Kata

Ezeket sose hagyd ki, ha utazol!

Amikor sokat utazol, már van egy rutinod arra, miket kell mindenképpen belepakolni a neszesszeredbe. Mert bizony vannak olyan dolgok, amiket semmiképp nem érdemes otthon hagyni. És nem is kell teljes tubussal vagy üveggel eltenned belőlük, csak használj kisebb tárolótégelyeket, melyek helyet hagynak a többi holmidnak is. Mutatjuk, mik legyenek mindig nálad:

1. Arctisztító

Lehet, hogy a szállásodon nem lesz és a víz nem feltétlen elég az arc tisztírására, sőt. Legalább sminklemosó kendő legyen nálad, de a legjobb egy kisebb méretű habzó lemosó, vagy egy micellás víz, utazó kiszerelésben. Utóbbi ápol is és érzékenyebb bőrűek is használhatják.

2. Arcmaszk

Vagy egyesével csomagolt, vagy folyékony, akár felszívódó arcmaszkról van szó, de vigyél magaddal. Mert egy fárasztó nap után nagyon jól helyretudja tenni a bőröd másnapra. És miért ne tennél fel maszkod, amikor a hétköznapjaidon is teszed? Elsőre talán nem jut eszedbe, de nagy segítség.

3. Arcolaj vagy szérum

Napközben és este is elkél a megfelelő táplálás, amit szérumokkal tudsz elérni a legjobban, hiszen ezek a mélyebb rétegekben hatnak. Legyen szó regenerálásról vagy puhításról, mindenre van megoldás. Az arcolajok pedig a védelmet erősíthetik, ami elkél egy utazás során. Valamelyiket jó betárazni!