Hazalátogatsz karácsonykor? Ezeket a cuccokat feltétlenül kersd meg a gyerekkori szobádban

Léderer Fruzsina

Nem kell messzire menned pár újra divatos ruháért.

A '80-as, '90-es évek trendjei rendszeresen visszatérnek, ezért jó, ha betárazol néhány olyan darabot, amikkel nagyon divatos tudsz lenni a retró-lázban. A legjobb az egészben, hogy nem kell vásárolnod sem, elég, ha a gyerekkori szobád kincsei között keresgélsz.

Fura pólók

Az üzletek jelenleg is tele vannak különleges szabású, vicces feliratos, túl rövid, túl hosszú, meglepő színű és úgy összességében kissé fura pólókkal. Ha egy kicsit kutakodsz a tinikori szekrényedben, biztosan ráakadsz néhány ilyenre. Párosítsd őket magas derekú nadrággal!

Farmerok

Ha rádjönnek méretben a tinikori farmerjeid, nyert ügyed van. Nadrágból bármilyet felvehetsz, a lényeg, hogy jól párosítsd össze a felsőkkel. Ha ismersz egy jó varrónőt, érdemes hozzá elvinned ezeket a kincseket, hogy segítsen kitalálni, hogy lehetne még divatosabbra szabni őket.

Kapucnis pulcsik

A kapucnis pulóverek és a melegítő szerű zipzáras felsők újra virágkorukat élik. Keresd elő a régi darabjaidat, és dobd fel őket néhány kitűzővel vagy bizsuval. Bőrkabáttal néz ki a legjobban, és az sem gond, ha kissé rövid rád.

Esőkabát, ballonkabát

Akkoriban azt hitted, úgy nézel ki benne, mint Paddington medve, igaz? Most, hogy a legmenőbb divatbloggerek szerint a több kabát egymásra véve a világ legkirályabb trendje, itt az ideje, hogy ez legyen az egyik réteged.

Bizsuk

Kotord elő a fiókok mélyéről az egykori kedvenc bizsu ékszereidet, és egy kis átalakítással és kézügyességgel újra hordhatod őket.

Olvasd el ezt is!
Ezekre a divatkérdésekre voltunk kíváncsiak 2016-ban

Izgalmas lesz a keresgélés!