Készítsd el! Különleges sminkek karácsonyra

Léderer Fruzsina

Itt a csillogás és a meseszép sminkek ideje!

Olvasd el ezt is!
Ezek a legeslegmenőbb karácsonyi frizurák

A legmenőbb karácsonyi frizurákat már megmutattuk neked, most pedig itt az idő, hogy adjunk néhány tippet, milyenre érdemes a szemeidet sminkelned, ha kreatívabb megoldásra vágysz, mint egy sima tusvonal vagy füstös technika.

Mikor szabadulhatna el igazán a kezed színek, csillámok, metálos textúrák terén, ha nem az ünnepekkor? Dekoráld úgy a szemeidet, ahogy a lakásodat is: ízlésesen, mégis vagányan.

Próbáld ki ezek közül azt, amelyik a legjobban tetszik!

Szalagos cicaszem

Húzz egy sima fekete tusvonalat nagyon-nagyon vékonyan. Efölé húzz bordó (vagy a kedved szerinti bármilyen színű) vonalat, ami már egy kicsit lehet vastagabb. A vonal felfelé íveljen, cicás legyen. Eköré "tekerés"-szerű mozdulattal varázsolj arany vagy ezüst színű tus segítségével egy szalagot. A hullámos vonalat úgy húzd rá, mintha tényleg szalagot tekernél. Az egyik szemeden végződjön a tekerés egy arany masniban, a másik szemednél viszont elég, ha csak simán cicásan, felfelé ívelve fejezed be a vonalat.

Karácsonyfa

Ugye, már beszerezted a szezon egyik legfontosabb sminkkellékét, a színes tust? Ha még nincs zölded belőle, itt az ideje lecsapni egyre. Húzz vele kifelé vastagodó, bátor tusvonalat, aminak a vége felfelé ível. Ez lesz a fenyőfád. Színes tusokkal vagy csillámmal kezdd el feldíszíteni a fenyőfát. Tegyél bele kis pöttyöket! Használj minél több karácsonyi színt, és ne spórolj a csillogással!

Bátran kísérletezz bármilyen formával és mintával, a lényeg, hogy a színek és a karácsonyi csillogás benne legyen.

Ugye, milyen szuper?