6 párkapcsolati kérdés, amit a legtöbb férfi nem mer feltenni

europress
Joy.hu

Sok férfi kerüli a kínos kérdéseket, mivel tartanak attól, mi lesz a válasz - esetleg olyan, amit nem akarnak hallani. Aztán ott a másik véglet: ha megbántod, vagy felidegesíted vele a barátnőd.

Olvasd el ezt is!
A 120 éves szűz szerint a hosszú élet titka a cölibátus

Pedig ha tudni szeretnéd, mi jár a csaj fejében, nem szabad várnod, muszáj feltenned a kérdéseket. Ha kellemetlen, úgyis meg fogja mondani. A kulcs, hogy próbálj úgy fogalmazni, ne legyen bántó számára.

Hány férfival voltál?

Nem szabadna, hogy ez számítson, pedig azért mindenkiben ott bújkál a kíváncsiság. Viszont, ha felteszed a kérdést, lehet, hogy olyan választ kapsz, amin meglepődsz és utána neked is el kell mondanod, te hány nővel voltál.

Másokkal is randiztál, miközben velem is eljártál?

A kapcsolat első időszaka sokak számára komolytalan, ezért egyszerre több vasat is tartanak a tűzbe. A válasz az előbbi kérdéshez hasonló lehet és esélyes, hogy színt kell vallanod.

Felkészültél a esküvőre?

Ha évek óta jártok és úgy érzed, megtaláltad a tökéletes feleség-alapanyagot, biztos, hogy ott motoszkál a fejedben ez a kérdés. Viszont egy komoly kapcsolatban fontos, hogy őszintén beszéljetek a jövőtökről, ráadásul simán lehet, hogy a barátnőd hónapok óta arról ábrándozik, hogy megkéred a kezét.

Én vagyok a legjobb?

A szex is fontos, viszont ezzel a kérdéssel két dolgot érhetsz el: az egyik, hogy összetörsz akkor, ha azt válaszolja, nem vagy elég jó. A második - amire több az esély, ha elmondja, hogy veled a legjobb a szex. Csak a lényeg, hogy ne füllentsen az egód miatt.

A cikk folytatásáért kattints ide.