Karácsonyi sminkösszeállítás a Catrice-tól!

@whattheblogza
Promóció

Az ünnepek beköszöntével az arany, bronz és barnás árnyalatok kerülnek középpontba smink terén is, visszaköszönnek a klasszikus karácsonyi színek. Az aranyló szemsmink tökéletes kiegészítője egy vörös rúzs, és egy csodás körömlakk, melyek kiválasztásában a Catrice nyújt egy kis segítséget.

forrás: @maryloves_de

A már jól ismert Prêt-à-Lumière hosszantartó szemhéjpúdert az elegáns arany és pezsgő színekben is megtalálhatjátok, mely nem csak szemre, hanem arcra highlighterként alkalmazva is tökéletes. Maximális színkiegyenlítés egyetlen felvitellel!

forrás: @nisinails

És ami semmiképp sem maradhat el az ünnepekkor: egy hosszantartó, magasan pigmentált ajakrúzs! Az Ultimate Colour ajakrúzs tökéletes választás gazdag színei, tökéletes fénye és fedése, valamint lágy, hosszantartó textúrájának köszönhetően.

forrás: @catriceus

Ha már megvan a tökéletes karácsonyi ruha, szemsmink és rúzs, akkor nincs más hátra, mint a tökéletes körömlakk kiválasztása!
A Catrice tárházában rengeteg körömlakk közül választhattok, de ha valami újra vágytok, próbáljátok ki a hat árnyalatban kapható Moon Rock Effect körömlakkot, melyek mindegyike finoman csillámló arany vagy ezüst pelyheket tartalmaz a kifinomult hatásért.

Ha valami mattra vágytok, a legújabb “Victorian Poetry” limitált kiadásban találtok 5 kifejező, selymesen matt végeredményű körömlakkot. Nemcsak színei, de az üvegek rendkívüli design-ja és az ajándék címkék is ünnepi hangulatot teremtenek.

A Victorian Poetry Limitált Kiadásban számos más ünnepi, ragyogó terméket is találtok!
További információért látogass el a catrice hungary facebook oldalra vagy a www.catrice.eu/hu/index.html weboldalra.