A nagy kérdés: Mit vegyek fel karácsonykor?!

Lakatos Márk

Dráma, Hölgyeim! Az ünnepek körüli cécó kicsúcsosodása! Mikor már megvan minden ajándék a családnak, a párotoknak, a macskátoknak, kutyátoknak, és még a szomszédnak és a kalapból húzott kolleganőnek is, akkor jön az igazi fejtörő: „de vajon milyen ünnepi csodaruhába préseljem magam”? Mindjárt elárulom!

Kezdjük valami biztonságossal: a feketével! De hohohohó, nem süllyedünk ám unalomba, nem erről szólt 2016 divatja! ;) Vigyünk szépen a szettünkbe egy kis izgalmat finom anyagokkal – bársonnyal, tüllel, csipkével –, ami jól illik az ünnephez, adjunk neki egy leheletnyi pirosat, ezüstöt, fehéret, vagy szavazzunk extraként a csillámokra, az arany hímzésekre. A nude cipőtől szép hosszúra nyúlik a lábszár, egy csinos öv kiemeli a derekat, a csillogó nyaklánc a dekoltázsra irányítja a figyelmet. És kész is!

A maxi szoknya, az valami csodálatos dolog. Ellenérzéseim voltak vele első körben, mert hát stylist vagyok és a legtöbb hölgynek egyáltalán nem áll jól, ha lábszárközépnél azt mondja neki a szoknya, hogy helló. De hát az ötvenes években se volt ez másképp, mégis sokan erre az időszakra gondolnak vissza, ha igazán nőies ruhákról van szó. Szóval alacsonyabb hölgyeknek azt javaslom, mindenképp az épp térd alá érő verzióra szavazzanak, annál lejjebb nem merészkedünk, és nude magassarkúval párosítjuk. Ha latyak van, jön a taxi! ;) Itt is van ezerféle verzió, flitteres és tüll és csíkos és pettyes, de még rózsaszín is. Ha szeretsz ragyogni a tömegben, nyugodtan válassz feltűnő színt, pirosat vagy épp pinket, de legyen a szettben valami, ami az ünnepre emlékeztet.

ÓÓÓ, a bársony. Ti már megbarátkoztatok vele? Nehéz volt? Megértem! Valahogy rémesen kellemetlen emlékeket idéz fel, de egy igazi divatrajongónak ez nem állja az útját. Nézzétek, milyen csinos kisruhákat készítettek a szezonra a divatcégek. Egészen olcsón találtok most rövid egyberuhákat vagy akár shortos overallokat - válogattam is nektek néhány nagyon szuper darabot! ;)

A fiatalosan szexi!! Ez persze nem jelenti azt, hogy csak húsz évesek hordhatják, de a merészség kötelező eleme a szettnek, annyi szent. Egy mélyebb dekoltázs, egy kivillanó comb, a rejtélyes és izgató hát, vagy épp az áttetsző részletek bármelyik ruhát izgalmassá teszik. Ha a pároddal készülsz karácsonyozni, valami ilyet válassz, Drágám! És ha szorítja a pénztárcádat az ajándékvásárlás, mindenképp nézz be a Háda üzletekbe is, főleg a nagyobb darabárasokba – egyedi a kínálat, szuper árak vannak, naponta frissítik az árukat, és advent vasárnapokon 20% kedvezménnyel shoppingolhatsz! ;)

A pliszírozott szoknyák sokakban úgy élnek, mint igazi nyári darabok. De mi van, ha te karácsonykor szeretnéd bevetni? Semmi! Egy fekete harisnyával – csinos fekete magassarkúval vagy bokacsizmával a legtöbb szoknya megállja a helyét. Az ezüst, a bronz, a bordó mind remek választás az ünnepre, úgyhogy nem kell félni tőlük! ;)

Drágáim, remélem, jó tippeket adtam, de legalább gondolatindítóként hasznos volt a segítségem. Tudom, hogy ilyenkor mindenre szalad a pénz, és a ruhatár háttérbe szorul. De ha már egész nap főzőcskéztek/takarítotok, estére rittyentsétek ki magatok, hogy mindenki leessen a székről, aki meglát! ;)