10 fantasztikus szépségtipp a leghíresebb modellektől

Europress
Kata

Érdemes megfogadni a tanácsaikat!

A leghíresebb modellek bőrét rendesen igénybe veszik a folyamatos bemutatók és fotózások, ahol állandóan újabbnál újabb extravagáns megjelenést kreálnak nekik a sminkesek. Éppen ezért számos jól bevált trükkjük van arra, hogy karban tartsák a bőrüket - mutatunk 10 szuper tippet!

1. Éjszakai maszkok

Joan Smalls például minden fontosabb fotózás előtt feltesz este egy tápláló arcmaszkot, ami feltölti bőrének mélyebb rétegeit tápanyagokkal, így felkészülten várhatja a kihívásokat. Ezt heti egyszer egyénként is megteszi.

2. Több lépésben

Liu Wen arra esküszik, hogy a szépségápolásban ki kell alakítani egy több lépésből álló rutint, amit napról napra be is kell tartani, mert a bőr szereti a visszatérő mozzanatokat. Reggel arctisztítás, tonizálás, szérum, nappali krém, este pedig szintén tisztítás, arcmaszk, szérum és éjszakai krém. Ez az alap, amit turbózhatsz nappalra napvédővel.

3. SPF

Vannak, akik folyamatosan kísérleteznek a szépségápolókkal, mint Natasha Polly, aki egyvalamit azonban sosem hagynak ki: a napvédő krémet! Ezzel lehet ugyanis igazán lassítani a bőr öregedését. Minél magasabb faktorszámú, annál jobb.

4. Víz mindenek felett

A legtöbb modell egyetért abban, hogy a legalapvetőbb dolog a szépségápolásban az, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk naponta. Hiszen így belülről tudsz harcolni a bőr kiszáradásával, ugyanakkor segíted azt is, hogy éjjel regenerálódni tudjon.