Itt az új szépségeszköz, ami válasz lehet imáinkra

@mollycosmetics via Instagram
V. Zsófi

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!

Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket. Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.

Beautyblender
Olvasd el ezt is!
5 tipp a hamvas arcbőrhöz

Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítása, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Hongkongból. Megalkották a szilikonszivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai, mivel nincsenek pórusai, amiben megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a webshopra, rögtön elkapkodtak). A kritikák szerint elsőre kicsit furcsa és nehézkes a használata a blenderhez képest, de hozzá lehet szokni, és hosszú távon úgyis kárpótol, hogy nem kell olyan gyakran cserélni és nem pocsékolja a kozmetikumaidat.

Olyan lelkesek a beautybloggerek, hogy akik eddig nem jutottak hozzá a SiliSponge-hoz, azok melltartókba való szilikonbetéttel próbálkoznak addig is. Te kipróbálnád?