Cameron Diaz fiatalságának öt titka, amit te is elleshetsz!

Europress
Kata

Ezeket érdemes kipróbálnod neked is.

Cameron Diaz legyen éppen akármennyi éves, mindig elképesztően jól néz ki. Ennek egyik titka az, hogy úgy fogadja el magát, amilyen és nem görcsöl az éveket, a másik pedig, hogy megfelelően ápolja bőrét, testét és a lelkét is. Van pár titok, amit elleshetsz tőle!

1. Nagyon fontos, hogy az ember tényleg ne foglalkozzon a korával, ne élje meg az évek múlását szörnyűségként, hanem inkább várja az izgalmas változásokat. fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások, mert az meglátszik a kisugárzásodon is.

2. A stresszmentesítés alapvető, amit például rendszeres meditációval lehet elérni, amit Cameron előszeretettel alkalmaz is. A mindennapok gondjait ki kell ürítened a fejedből, hogy éjjel tudj egy jót aludni, amit persze a tested rendesen meghálál majd. A jó és hosszú alvás pedig azért is lényeges, mert ezalatt regenerálódik a szervezeted, így nem szabad kihagyni, elhanyagolni. A bőröd, az izmaid és minden szerved ekkor újul meg.

3. Cameron persze sokat dolgozik is azért, hogy jó formában maradjon. Rengeteget mozog, különféle speciális gyakorlatokat végez, de arra is figyel, hogy az állóképességét is folyamatosan javítsa. Lehet, hogy hosszúak napjaid, de a mozgást, ha csak egy sétáról van is éppen szó, ne hagyd ki belőlük.