Tuti, hogy te sem hallod, amikor a pasid EZT mondja

Europress
Birta Brigi

A nők sajnos hajlamosak magukat olyan dolgokkal hitegetni, amik egyértelműen nem felelnek meg a valóságnak, és az igazsághoz csak ki kellene nyitni a fülüket!

Olvasd el ezt is!
8 hátborzongató megcsalás-történet, amely reméljük, nem fogja elvenni a kedved a randizástól

Képzeld el a szituációt: megismerkedsz egy helyes sráccal, akivel nagyon jól érzed magad, és totálisan odavagy érte, de ő az elején leszögezi, hogy nem akar komoly kapcsolatot, és egyáltalán nem akar elköteleződni. Erre te rávágod, hogy persze, te sem, és tök jól elvagy így, aztán titkon abban reménykedsz, hogy valóban jó lesz neked így, és amúgy is hamar megváltozik majd a véleménye.

Aztán jön a következő fejezet: a pasi gyakran SMS-ezik, sokszor alszotok együtt, és te azt gondolod, hogy tök mindegy, mit mond, valójában nagyon is akarja azt a komoly kapcsolatot. De, valahogy mégsem léptek előrébb…

Olvasd el ezt is!
Kiderült: a nők ekkor vágynak a legjobban a szexre (amikor a férfiak pont nem)

Te már teljesen belezúgtál, ő viszont megmondta az elején, hogy nem akar elköteleződni. Egyszerűen nem akar veled olyan komolyan tervezni, és akármennyire is erőlködsz, ez nem fog megváltozni, hacsak ő nem akarja. Nem azon múlik, hogy mennyire vagy szexi, és mennyire vagy jófej, csak saját magában kell rendet tennie. És, mivel nem lett a dolgoból igazi kapcsolat, te teljesen összetörsz, az önbizalmad a béka popója alá kerül, és úgy érzed, sosem fog senki szeretni.

Szóval legközelebb, ha egy férfi azt mondja, hogy nem akar komoly kapcsolatot, halld meg, és csak akkor menj bele a dologba, ha te sem szeretnél elköteleződni… de tényleg!